Connect with us

Stiri despre telefoane

Preț Xiaomi Smart Band 8 Pro înaintea lansării internaționale

Published

on

Xiaomi Smart Band 8 Pro, dispozitivul de fitness care combină eleganța unui ceas inteligent cu funcționalitățile avansate de monitorizare a sănătății, a fost prezentat inițial pe piața din China în august, anul trecut.

Acum, o dată cu Mobile World Congress (MWC) din această lună, detalii despre prețul european al dispozitivului au fost scăpate de Sudhanshu Ambhore, o sursă cunoscută pentru acuratețea informațiilor sale în domeniul tehnologic.

Prețul lui Xiaomi Smart Band 8 Pro în Europa este așteptat să fie de 89 de euro. Interesant dar si ciudat oarecum, ar urma să coste mai putin in comparatie cu varianta anterioara, Band 7.

Advertisement

Ce specificații are gadgetul de fitness

Preț Xiaomi Smart Band 8 Pro înaintea lansării internaționale

Preț Xiaomi Smart Band 8 Pro înaintea lansării internaționale

Xiaomi Smart Band 8 Pro va fi disponibil în culorile negru și argintiu, oferind astfel opțiuni de personalizare pentru preferințele utilizatorilor.

Din punct de vedere tehnic, Band 8 Pro va căuta să ne impresioneze cu ecranul său AMOLED de 1,74 inch, care suportă o rată de refresh de 60Hz și atinge o luminozitate maximă de 600 de niți, există și rezistența la apă până la 5 metri.

Funcționalitățile sale de monitorizare a sănătății sunt variate, incluzând detectarea ritmului cardiac, senzorul SpO2 pentru măsurarea nivelului de oxigen din sânge, monitorizarea somnului, urmărirea ciclului menstrual și evaluarea nivelului de stres.

Gadgetul este echipat cu peste 150 de moduri sportive și un senzor somatosenzorial, special conceput pentru a oferi date detaliate despre activitățile fizice precum boxul.

Advertisement

Cu ajutorul cipului GNSS încorporat, Band 8 Pro promite o urmărire precisă a rutei, beneficiind de suport pentru mai mult de cinci sisteme de sateliți.

Funcțiile suplimentare includ un asistent vocal, capacitatea de a controla alte dispozitive inteligente Xiaomi, controlul camerei și al muzicii, o lanternă integrată, afișarea informațiilor meteo și primirea notificărilor. Bateria de 297mAh a oferă o autonomie de până la 14 zile cu o singură încărcare.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des