Connect with us

Ce ne ofera Allview de Black Friday 2020, start pe 2 noiembrie – Am primit si comunicatul celor de la Allview, promotia va incepe luni si va dura pana la finalul lunii.

Ca de fiecare data, ei ne spun ca vor avea campanii de genul “Cumperi 1, Primești 2”, probabil ca telefoanele sau tabletele vor fi cap de lista aici. Nu cred ca vom cumpara un Smart TV si vom mai primi inca unul ;).

Ce ne ofera Allview de Black Friday 2020, start pe 2 noiembrie

Oricum, Allview ne spune ca toate categoriile de produse vor intra la reduceri, telefoane, televizoare, tablete, laptopuri și smart device-uri, preturi mai mici cu pana la 75%.

  • Modelul Allview QLED cu diagonala de 65” (164cm) va putea fi achiziționat cu un discount de peste 15%, la prețul de 2879 lei (3499 lei acum). Review pt. cel de 126cm, tot QLED.
  • Telefonul Soul x7 PRO va avea un pret mai mic cu peste 25% fata de momentul lansarii. Restul ofertelor le vom vedea in curand, mai jos cititi comunicatul.

“Allview anunță lansarea campaniei Black November, o abordare diferită a campaniilor de Black Friday din anii precedenți, ce se va organiza în perioada 02 – 30 noiembrie. Anul 2020 a fost unul
atipic, care a adus schimbări majore în preferințele consumatorilor și o creștere a cererii de device- uri destinate desfășurării activităților în mediul online.

În cadrul campaniei Black November, Allview va oferi promoții la cele mai căutate device-uri ale momentului (tablete, laptopuri), dar și la celelalte categorii de produse (telefoane, televizoare și smart device-uri). Pe lângă reducerile de până la 75%,
compania brașoveană a pregătit și un număr limitat de oferte de tipul „Cumperi 1, Primești 2”.”

Tabletele și notebook-urile, ce reprezintă device-uri extrem de solicitate în această perioadă. Allview oferă în campania Black November terminale ce ar putea contribui pe de o parte la procesul de învăţare şi comunicare între profesori şi elevi, iar pe de altă parte activităților de tipul „work from home”.

Tabletele compatibile AVI – singurul asistent vocal în limba română, se pot transforma cu ușurință într-o culegere virtuală pentru elevi, sau chiar într-un asistent personal al profesorilor, prin sugerarea numeroaselor resurse multimedia.
Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil, începând cu data de 02 noiembrie, exclusiv online pe site-ul dedicat, www.allviewbf.ro . În plus, pe întreaga perioadă a campaniei se vor adăuga oferte noi.

Pentru ediția din acest an, Allview a pregătit peste 65.000 de produse în propria campanie. Din punct
de vedere valoric, atât pentru campania individuală, cât și pentru cele desfășurate cu partenerii,
compania brașoveană a pregătit produse în valoare de 6,1 mil. euro și reduceri totale de peste 1,4
mil. de euro.”

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *