Acasă Stiri despre telefoane Cam asa ar arata OnePlus 9 Pro, viitorul flagship cu specificatii de...

Cam asa ar arata OnePlus 9 Pro, viitorul flagship cu specificatii de top

0

Si OnePlus 9 Pro este asteptat sa fie lansat ceva mai devreme in 2021, asta deoarece compania deja a adoptat o strategie noua si au inceput sa prezinte mai multe modele intr-un an, inclusiv unele chiar super accesibile.

Randarile pe care le vedem mai jos sunt destul de credibile, OnePlus nu prea ne-a surprins pana acum cu un design revolutionar sau cu cine stie ce schimbari majore de design. Modificari nu foarte mari de la o generatie la alta, se pare ca nici generatia 2021 nu va aduce mari schimbari.

OnePlus 9 PRO va fi varf de gama si trebuie sa fie cel mai bine construit si cat se poate de atractiv. Deja am observat anul acesta ca au adoptat si ei stilul Samsung, ma refer in special la modulul foto. Se pare ca vor continua tot asa, cu mici modificari. Samsung cam da “ora exacta” in materie de design si sa speram ca vor veni si ei cu ceva nou in 2021.

OnePlus 9 Pro

In orice caz, cine cumpara OnePlus se uita mai mult la OxygenOS, o interfata destul de curata si printre cele mai rapide si mai optimizate. Telefonul acesta ar urma sa soseasca prin luna martie 2021 si sa fie dotat cu procesor Snapdragon 875 si pana la 12GB memorie RAM. Sursa ne spune despre un display cu o diagonala de 6.7 inch si 4 senzori foto in partea din spate. Desigur, sa fie insotit si de o versiune de baza, poate si de una de tip “Lite”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.