Acasă Stiri Android Si Noutati

Cam asa explodeaza un telefon..astazi, un Xiaomi

6
nofollow

De fapt nu chiar astazi, incidentul s-a petrecut cu de mult, insa se pare ca 2016 este anul telefoanelor cu problema la acumulator, in primul clip de mai jos il vedem “la treaba” pe un Xiaomi Mi4, apoi alte telefoane care au chef sa se autodistruga.

Desi nimeni nu cred ca a fost serios ranit ca urmare a exploziei unui acumulator din interiorul unui telefon mobil, nu cred ca este o situatie prea placuta sa stai la birou si sa te trezesti cu o mica bomba langa tine.

Este important sa nu lasati telefonul sa se incinga foate mult, de preferat sa nu-l lasati in casa la incarcat nesupravegheat, sa nu-l incarcati cu alt incarcator sau cu unul de slaba calitate si nici sa nu dormiti cu el sub perna! Nu se stie niciodata ce se poate intampla.

CITESTE SI:  Ceasul iHunt Watch ME lansat oficial, pret si cateva pareri

https://www.youtube.com/watch?v=QnVLJ-WYuWk

https://www.youtube.com/watch?v=QnVLJ-WYuWk

fgf gggfff gqwrtq hjr6e3gtwrg hyetgw sda ujrey6hger uyertywe uythgwer uytresd wegs wergasdf wertw wertwewert wgtqwr

ºÚÉ«Æ»¹ûÊÖ»ú×ÔȼºóÒѾ­ÑÏÖرäÐÎ Ê×ϯ¼ÇÕß È½ÎÄ Éã Åä ÈÎÃÎ ÎÄ£¨7ÔÂ9ÈÕ£¬ÖØÇìÄÏƺÍòÊÙ·СÇø£¬É½¶«À´Óå×öÒ½Ò©ÉúÒâµÄÍõº££¬½«Ò»Ì¨ÁªÍ¨ºÏԼƻ¹ûÊÖ»ú·ÅÔÚÕíÍ·ÅÔÐÝÏ¢£¬µ±Ê±ÊÖ»ú´¦ÓÚδ³äµç״̬£¬½á¹ûÊÖ»úÖ±½Ó×Ôȼ£¬½«´²ÉÕ³öÒ»¸ö´ó¶´£¬ÕíÍ·Ò²±»ÉÕ£¬¶à¿÷ºÏ×â·¿ÀïµÄͬʱ»Å¨ÑÌѬÐѼ°Ê±½«Ëû¾È³ö£¬²Å±ÜÃâÁËÒ»´Îʹʡ££©
y5rtesa y3654wtrew yew5arrf yhertrw yhwaerws ytaresd ytersd ytertert ytrerfgwre ytres ytresfwer yyyyyyyyyyyerws

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here