baterie

HOMTOM HT20, un telefon rugged ceva mai diferit fata de restul

HOMTOM HT20, un telefon rugged ceva mai diferit fata de restul

HOMTOM HT20 este un telefon rezistent, de tip rugged, asta inseamna teoretic ca nu va avea probleme in cazul unor socuri puternice sau in cazul in care va lua contact cu apa, are certificare de tip IP 68, carcasa solida fabricata din metal si display de tip Corning Gorilla Glass 4.

Este practic un telefon cu Android cu specificatii tehnice medii imbracat intr-o carcasa de protectie mai speciala si mai bine construita, am spus “diferit” in titlu deoarece mi se pare ca acest proaspat HOMTOM HT20 fabricat de catre Doogee arata ceva mai bine fata de restul telefoanelor de tip rugged.

homtom-ht20-1

Asa cum am mai spus si cu alte ocazii, aceste tipuri de telefoane au marele avantaj de a nu avea practic competitori pe piata, ma refer la faptul ca marile firme nu fabrica asa ceva, alternativa vine totusi din China in special. Desigur ca nu este un telefon pentru oricine si ca se adreseaza unei anumite categorii de utilizatori, observ de altfel ca la ora actuala nu exista pe piata foarte multe modele de acest gen.

Tinydeal.com pare a avea chiar o reducere de pret reala fata de restul magazinelor ce-l au in oferta, pretul afisat de acest telefon este de 99 USD. Desigur ca pretul poate parea cam mare daca ne uitam strict la dotari, insa nu trebuie sa uitam ca este un telefon mai special prin constructia sa.

Are totusi si senzor de amprente, 4G: FDD LTE: 800/1800/2100/2600MHz, procesor cu 4 nuclee, camera interpolata de 13 MP si slot pentru cardurile de memorie, detalii complete vedeti in sectiunea de mai jos, tot acolo vedeti si un clip video in care compania HomTom il supune unor teste:

999

Cam acesta este HOMTOM HT20, telefon disponibil in trei variante de culoare si care se afla la precomanda la ora la care scriu acest articol, pretul este aparent redus de la 155.99 dolari la 99 dolari, oferta in acest caz poate fi consultata in cadrul magazinului tinydeal.com.