Acasă Comparatii telefoane mobile cu Android Camera Foto Allview V1 Viper vs X1 Soul Mini

Camera Foto Allview V1 Viper vs X1 Soul Mini

0

Camera Foto Allview V1 Viper vs X1 Soul Mini

Am sa fac in cele ce urmeaza o comparatie intre camerele foto cu care sunt dotate doua dintre cele mai populare telefoane romanesti. Este vorba despre Allview V1 Viper si Allview X1 Soul varianta mini.

La sfarsitul acestui articol aveti la dispozitie o galerie foto in care puteti vedea o comparatie intre pozele realizate cu cele doua modele de telefoane Allview.

Cu toate ca ambele au senzorul de 8 MP, exista cateva mici diferente intre calitatea cu care ies pozele realizate cu aceste doua terminale Allview. Trebuie sa precizez ca ambele telefoane sunt dotate cu o camera foto foarte buna, pozele ies mai mult decat ok in conditii de iluminare buna.

Pe X1 Soul Mini nu am remarcat prezenta petei mov ce apare cateodata in cazul lui Allview V1 Viper. Insa, pata aceea mov am remarcat-o si pe alte telefoane produse de firme celebre, insa tind sa cred ca este o problema de soft si nu hardware.

Atat V1 Viper cat si X1 Soul Mini sunt dotate cu senzorul OV8835 si normal ar fi fost sa apara pata respectiva in cazul ambelor telefoane dar acest lucru nu se intampla.

Senzorul OV8835 a fost lansat in 2012 de catre firma OmniVision Technologies, firma ce a dotat si unele modele de iPhone cu senzori pentru camera foto.

Iata cateva date tehnice despre senzorul foto prezent pe Allview V1 Viper Si X1 Soul Mini:

Untitled

Untitled

Untitled

sursa

Mai jos vedeti o comparatie intre camerele foto ale celor doua telefoane. Pozele sunt realizate fara HDR, ISO automat si calitatea inalta.

 

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here