Camera Foto Allview V1 Viper vs X1 Soul Mini

Camera Foto Allview V1 Viper vs X1 Soul Mini

Am sa fac in cele ce urmeaza o comparatie intre camerele foto cu care sunt dotate doua dintre cele mai populare telefoane romanesti. Este vorba despre Allview V1 Viper si Allview X1 Soul varianta mini.

La sfarsitul acestui articol aveti la dispozitie o galerie foto in care puteti vedea o comparatie intre pozele realizate cu cele doua modele de telefoane Allview.

Cu toate ca ambele au senzorul de 8 MP, exista cateva mici diferente intre calitatea cu care ies pozele realizate cu aceste doua terminale Allview. Trebuie sa precizez ca ambele telefoane sunt dotate cu o camera foto foarte buna, pozele ies mai mult decat ok in conditii de iluminare buna.

Articolul continua dupa reclama:

Pe X1 Soul Mini nu am remarcat prezenta petei mov ce apare cateodata in cazul lui Allview V1 Viper. Insa, pata aceea mov am remarcat-o si pe alte telefoane produse de firme celebre, insa tind sa cred ca este o problema de soft si nu hardware.

CITESTE SI:  Allview P8 Life primul telefon lansat in 2017 pret si cateva pareri

Atat V1 Viper cat si X1 Soul Mini sunt dotate cu senzorul OV8835 si normal ar fi fost sa apara pata respectiva in cazul ambelor telefoane dar acest lucru nu se intampla.

Senzorul OV8835 a fost lansat in 2012 de catre firma OmniVision Technologies, firma ce a dotat si unele modele de iPhone cu senzori pentru camera foto.

Iata cateva date tehnice despre senzorul foto prezent pe Allview V1 Viper Si X1 Soul Mini:

Untitled

Untitled

Untitled

sursa

Mai jos vedeti o comparatie intre camerele foto ale celor doua telefoane. Pozele sunt realizate fara HDR, ISO automat si calitatea inalta.

 

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Cubot X12 si SISWOO A5 cupon de reducere pe everbuying.net

Cubot X12 si SISWOO A5 cupon de reducere pe everbuying.net – Cubot este...
Citeste tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *