Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Ai Parcat Ca Un Bou – Aplicatie Android

Ai Parcat Ca Un Bou – Aplicatie Android

0
nofollow

Ai Parcat Ca Un Bou – Aplicatie Android

“Rasfoind” magazinul de aplicatii pentru Android- Google Play, am dat peste o aplicatie noua ce este si haioasa dar si utila in acelasi timp.

Cum in Romania sau cel putin in Bucuresti locurile de parcare lipsesc, multi isi lasa masinile efectiv pe unde apuca fara nicio logica. Aplicatia gratuita “Ai Parcat Ca Un Bou” te ajuta sa te razbuni intr-o oarecare masura pe cei ce parcheaza aiurea !

Iata despre ce este vorba, descrierea aplicatiei asa cum apare in Google Play.

Untitled

“Ai parcat ca un bou? Ajungi pe Facebook

Ai văzut o mașină parcată ilegal? Pozează și trimite un mesaj paginii Ai parcat ca un bou. Cel ce a parcat astfel va fi judecat de către peste 50.000 de fani, iar tu ne ajuți să câștigăm vizibilitate și astfel să creăm o masă critică ce, într-un final, va putea convinge autoritățile să ia măsuri eficiente.

Din ce în ce mai mulți șoferi parchează ilegal, fie invocând lipsa locurilor de parcare, fie pur și simplu arătând lipsă de respect față de alți șoferi și pietoni. Mișcarea Ai parcat ca un bou consideră însă că nu ar trebui să existe scuze sau căi de mijloc când vine vorba despre respectarea legii. Ajută-ne să ne facem auziți.

Cum funcționează aplicația:

– Poți urca o poză dintr-un album sau poți face o poză pe loc.
– Poza va fi urcată pe pagina oficiala de Facebook a Ai parcat ca un bou, impreună cu un hashag, numele strazii si coordonate geografice.
– Poți să editezi, dacă vrei, mesajul ce însoțește poza înainte de a o trimite.”

DESCARCA APLICATIA GRATUIT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here