Connect with us

Stiri despre telefoane

Camera lui iPhone 15 Pro Max testata de DXOMARK

Published

on

Camera lui iPhone 15 Pro Max testata de DXOMARK (da, sunt mai multe camere…), si multi spun ca aceasta publicatie este autoritatea de top in evaluarea camerelor foto sau a altor elemente ce tin de un telefon mobil. De data aceasta, ne uitam la cel mai scump Apple din 2023 si sa vedem cum sta el in comparatie cu modelele Android!

Un scor solid de 154 de puncte, pozitionandu-l imediat in spatele liderului, noul si misteriosul Huawei P60 Pro, cu 156 de puncte. Dar ce inseamna acest scor pentru utilizatorii actuali si potentiali?

Daca fotografia de portret este pe lista de prioritati, iPhone 15 Pro Max pare sa fie o alegere excelenta. Tehnologia imbunatatita de procesare a imaginilor face un treabun excelenta in capturarea detaliilor faciale si a tonurilor de piele, indiferent de conditiile de iluminare.

Advertisement

Camera lui iPhone 15 Pro Max testata de DXOMARK

Este mai mult decat evident ca Apple a facut progrese uriase in domeniul HDR, ce ajuta la punerea in evidenta a subiectului, dar imbunatateste si contrastul in imaginile capturate.

Camera lui iPhone 15 Pro Max in mainile DXOMARK

Unul dintre cele mai interesante upgrade-uri ale acestei versiuni este introducerea unui obiectiv telefoto periscopic. Cu un zoom optic de pana la 5x, camera depaseste cu usurinta predecesorii sai si rivalizeaza cu alte flagship-uri. Utilizatorii pasionati de fotografie vor aprecia cu siguranta aceasta functie inovatoare.

Camera lui iPhone 15 Pro Max testata de DXOMARK

Cu o rata de cadre de 60fps, rezolutie 4K si setarile Dolby Vision, iPhone 15 Pro Max livreaza performante video de neegalat. Este un indicator al modului in care Apple nu numai ca sta in pas cu, dar de multe ori depaseste standardele industriei in materie de video.

Advertisement

Camera lui iPhone 15 Pro Max testata de DXOMARK

Cu toate acestea, nu putem trece cu vederea cateva dintre aspectele mai putin pozitive ale acestui dispozitiv. Conform DXOMARK, performanta in conditii de lumina slaba lasa de dorit, la fel ca si consistenta zoom-ului. Efectele secundare ca flare, ghosting si aliasing sunt, de asemenea, aspecte ce nu pot fi ignorate.

In timp ce iPhone 15 Pro Max nu reusesc sa detroneze Huawei P60 Pro, continua sa ramana un jucator major in domeniul fotografiei pe mobil. Este un dispozitiv cu multiple atuuri, dar nu este fara slabiciuni. Insa, daca urmarim evolutia tehnologiei camerei de la Apple, este clar ca iPhone 15 Pro Max este un pas semnificativ inainte.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des