baterie

Samsung Galaxy Tab A9 + 5G cu Snapdragon 695 5G si 4GB RAM

Samsung Galaxy Tab A9 + 5G cu Snapdragon 695 5G si 4GB RAM

Samsung Galaxy Tab A9 + 5G cu Snapdragon 695 5G si 4GB RAM, ne dam seama imediat ca discutam despre o tableta mai accesibila si ceva mai slab dotata, dar potrivita pentru o buna parte a utilizatorilor.

Samsung a fost intotdeauna un jucator dominant pe piata tabletelor, si se pare ca gigantul tehnologic este pe cale sa continue aceasta traditie cu lansarea iminenta a seriei Galaxy Tab A9+. Programat pentru o lansare oficiala pe 5 octombrie, compania a reusit sa pastreze majoritatea detaliilor in secret.

Cu toate acestea, scurgeri recente, in special o lista aparuta pe site-ul Google Play Console, ne ofera o idee despre ce ar putea fi un element definitoriu in segmentul tabletelor de gama medie. Vedem si o poza mai jos, nu cred ca avem multe de discutat in materie de design!

Samsung Galaxy Tab A9 + 5G cu Snapdragon 695 5G si 4GB RAM

Galaxy Tab A9 + 5G – cateva detalii

Se pare ca Galaxy Tab A9 + 5G, posibil varful de gama al seriei, va fi alimentat de un chipset Snapdragon 695 5G. Acest procesor, bazat pe un proces de fabricatie de 6 nm, dispune de 2 nuclee Cortex-A78 care ruleaza la 2,2 GHz si 6 nuclee Cortex-A55 la 1,8 GHz. Cred ca ne asteptam la maxim 450.000 de puncte in AnTuTu, deloc rau!

Aceasta indica faptul ca noua tableta se va pozitiona solid in segmentul de gama medie, oferind performante respectabile pentru pretul cerut.

Tableta va avea, de asemenea, un afisaj peisaj ce suporta o rezolutie Full-HD+ (1920*1200p) si o densitate de 240 DPI. Certificarea mai mentioneaza ca acest model va fi echipat cu 4 GB de memorie RAM si sistemul de operare Android 13, ceea ce il face un dispozitiv destul de actual si capabil sa ruleze aplicatii moderne fara probleme.

Din randarile aparute, se pare ca tableta va avea o singura camera pe spate, iar camera frontala va fi pozitionata in centrul barei de sus. Modelul standard Galaxy Tab A9 va fi alimentat de un chipset Helio G99 si va avea un ecran HD+ (1340*800p).

Chiar daca multe detalii raman inca necunoscute, lansarea din 5 octombrie promite sa dezvaluie toate misterele legate de seria Galaxy Tab A9.

sursa