Acasă Stiri Android Si Noutati Cand nu ai ce face, compari UMIDIGI S3 PRO vs Huawei P30

Cand nu ai ce face, compari UMIDIGI S3 PRO vs Huawei P30

2

UMIDIGI S3 PRO vs Huawei P30 – Este o comparatie pe care chiar cei de la UmiDigi au facut-o. Si nu este vorba despre o farsa de 1 aprilie (data la care este redactat articolul), comparatia a aparut acum cateva zile si pe site-ul oficial, dar si pe pagina de FB a celor de la UmiDigi.

Exista insa doua aspecte la care ambele telefoane mobile sunt identice. Amandoua sunt produse de o companie cu sediul in China si apoi, au in denumire cifra 3. In rest, absolut nimic in comun.

Chinezii de la UmiDigi fac aceasta comparatie la nivel de pret, ei spun 279USD vs 800 USD. Comparatia este corecta, telefonul lor este mult mai ieftin, dar si mult mai slab. Astfel de postari nu ar trebui sa existe, cel putin nu din partea producatorilor.

Da, ambele telefoane pot rula orice aplicatie si probabil, in anumite momente, se descurca la fel. Am facut si eu o astfel de comparatie, un Huawei P Smart 2019 vs Note 9. Dar in acel articol, nu am discutat despre performantele hardware, soft, camera, audio, video, calitatea constructiei, etc.

UMIDIGI S3 PRO vs Huawei P30

Daca va uitati pe imaginea de mai jos pe care cei de la UmiDigi au facut-o, veti observa ca in anumite cazuri, S3 PRO este chiar mai bun fata de P30. Spre exemplu, el are camera de 48MP si P30 de 40 MP, carcasa este fabricata din ceramica, sticla in cazul telefonului Huawei. 5150 mAh vs 3650 mAh.

UMIDIGI S3 PRO vs Huawei P30

Ce uita sa ne transmita cei de la UmiDigi?

  • Ca senzorul de 48MP nu va da aceleasi rezultate, niciodata.
  • Optimizarea software la nivelul camerei este aproape cu 70% mai slaba.
  • Nu se compara calitatea constructiei.
  • Optimizarea sistemului de operare este si ea mult mai slaba
  • Acumulatorul cu o capacitate mai mare nu inseamna si autonomie mai mare
  • Nu compari Helio P70 cu Kirin 980.
  • 6GB RAM din MediaTEK nu inseamna acelasi lucru cu 6GB RAM din Kirin 980, etc.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here