Acasă Stiri despre telefoane

Cardurile Huawei NM Card apar la vanzare, cateva pareri

0

Cardurile Huawei NM Card sunt deja disponibile in Romania, discutam despre o inventie destul de recenta,dar si destul de ciudata. Asa cum deja stim, incepand cu toamna anului 2018, Huawei a introdus o tehnologie noua pentru cardurile de memorie.

Insa, nu stiu si cat de ok este, sau de ce au luat o astfel de decizie aparuta odata cu modelul P20 PRO. Este adevarat ca sunt mai mici in dimensiuni fata de un Micro SD Card, problema apare fix aici.

Huawei NM Card

Nu pot fi folosite decat cu unele telefoane Huawei si in general cu cele flagship. Astfel, producatorul forteaza posesorii sa cumpere un astfel de Huawei NM Cardacesta nu este deloc ieftin, preturile pornesc de la 225 lei.

Momentan, sunt disponibile in varianta de 128GB stocare. Ne dam seama automat ca este un pret cam piperat, exista si versiuni cu 256GB, insa nu mai mult.

Apoi, toti producatorii ar trebui sa le ofere posesorilor posibilitatea de a alege, nu de a-i forta sa se opreasca la un anumit tip de card de memorie. Sa nu uitam ca la ora actuala, nu cred ca sunt cititoare de carduri compatibile cu un Nano Card.

Nu pot fi introduse nici macar intr-un telefon fabricat de un alt producator, intr-un alt device, nu stiu nici macar daca sunt adaptoapre pentru ele. Practic, pentru un pret ce sare de 200 lei, primesti in plus 128GB stocare, insa esti extrem de limitat.

Huawei NM Card

Un Nano Card, este capabil sa ofere viteze de transfer de maxim 90 MB/s, dimensiunea lui este cu 45% mai redusa fata de un MicroSD. Si cei care doresc sa cumpere noul Huawei P30 PRO trebuie sa stie ca nu au posibilitatea de a utiliza un card de memorie de tip MicroSD.

Desigur, putem si lauda faptul ca cei de la Huawei au investit bani in dezvoltarea acestei tehnologii, insa nu stiu cat de necesara era. Si fiind Huawei, ne intrebam daca si restul producatorilor vor adopta o astfel de solutie…putin probabil.

REVEDEȚI PREZENTAREA
General
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
cardurile-huawei-card-apar-vanzare-cateva-pareriCardurile Huawei NM Card sunt deja disponibile in Romania, discutam despre o inventie destul de recenta,dar si destul de ciudata. Asa cum deja stim, incepand cu toamna anului 2018, Huawei a introdus o tehnologie noua pentru cardurile de memorie.Insa, nu stiu si cat de...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.