baterie

Honor Play 50 Plus specificatii tehnice si data de lansare

Honor Play 50 Plus specificatii tehnice si data de lansare

Honor Play 50 Plus specificatii tehnice si data de lansare pentru un smartphone din clasa medie, dar unul cu un design destul de atractiv si reusit, practic o caracteristica a acestui producator.

Honor se pregateste sa lanseze noul model de smartphone, Honor Play 50 Plus, pe 10 octombrie, conform anunturilor oficiale. Acesta vine ca succesor al modelului Play 40, lansat anul trecut. Desi multe detalii raman inca neconfirmate, cateva specificatii cheie si elemente de design au fost deja dezvaluite.

Honor Play 50 Plus vine pe 10 octombrie

Noyul telefon va avea un ecran cu perforatie pentru camera frontala, dar nu va fi un panou curbat. Scannerul de amprente va fi pozitionat pe lateral, asta ne indica in mod clar ca nu discutam despre un AMOLED. Mai stim si ca vor exista difuzoare stereo, o dotare de salutat.

Honor Play 50 Plus specificatii tehnice si data de lansare

Partea din spate va gazdui un sistem de camera duala, cu un senzor principal de 50 de megapixeli. Designul panoului din spate este reusit, un modul pentru camera cu un fundal albastru, decorat cu modele ondulate.

Honor Play 50 Plus va fi compatibil cu 5G,  12 GB de memorie RAM si 256 GB de spatiu de stocare. Bateria va avea o capacitate impresionanta de 6.000mAh, iar telefonul ar putea suporta incarcare rapida de pana la 35W, conform certificarii 3C.

Pentru a oferi o perspectiva, modelul anterior, Honor Play 40 Plus, a venit cu un ecran IPS LCD de 6.74 inch, o rata de refresh de 90Hz si un procesor Dimensity 700. Acesta a oferit optiuni de 6 GB sau 8 GB de RAM, 128 GB de spatiu de stocare si o baterie de 6.000mAh cu incarcare rapida de 22.5W.