Connect with us

Stiri despre telefoane

VIDEO – telefonul Tinker, vedem cateva detalii de design

Published

on

VIDEO – telefonul Tinker, vedem cateva detalii de design / Se pare ca este ceva serios pana la urma, acest telefon urmeaza a fi lansat de catre CryptoDATA, dezvoltator care sustine ca a lucrat la dezvoltarea sa in ultimii 3 ani.

Toate detaliile le vom afla in data de 2 octombire 2020, lansarea oficiala va avea loc intr-un format online ce va fi transmis pe internet.

Ovidiu Toma (CEO) ne spune ca Este un dispozitiv de tip smartphone, dar cu capabilităţi de gaming şi conferinte video, procesorul ruleaza la frecvente mai mari fata de concurenta de la Samsung sau Huawei.

Advertisement

In articolul precedent, aflam ca Tinker va avea un pret care va fi putin mai mic fata de salariul minim pe economie in Romania, asta ar insemna putin sub 1500 lei.

Mi-e greu sa cred ca va veni cu procesor Qualcomm si in proportie de 99%, probabil ca va folosi un chipset de la MediaTEK. Nu avem niciun fel de detalii in acest sens.

Telefonul TINKER – video

https://www.facebook.com/ECONOMICA.net/videos/932986267191635/

Advertisement

Totusi, stim ca bateria are 5000 mAh, camera de selfie 12MP si in partea din spate, 4 senzori foto cu 48MP cel principal. Sistemul de operare ramane o necunoscuta, tind sa mizez pe un Android 9 PIE. In clipul de mai sus, telefonul pare a avea display curbat (greu de tot de crezut)!

Camere:

telefonul tinker

Telefonul Tinker va avea difuzoare “realizate pentru redarea de voce in teleconferinte”, insa slabe sanse pentru sunet stereo. Oricum, au ales un interval de pret super aglomerat si periculos, deja la pretul de 1300 sunt terminale care si-au castigat locul.

Advertisement

Samsung prin seria A si Xiaomi sau Redmi. As putea spune inclusiv Huawei si de ce nu Allview! Voi face un alt articol in care voi analiza ce sanse are acest telefon, Tinker!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des