Connect with us

Stiri despre telefoane

Care-i faza Huawei? De ce ai face asta pe Mate 50 PRO?

Published

on

Mate 50, 50 PRO si 50 RS, telefoane care ar urma sa fie prezentate oficial de catre Huawei, undeva la mijlocul lunii septembrie 2022. Toate bune si frumoase, le asteptam de 2 ani de zile (in 2021 nu au lansat aceasta serie).

Imi plac telefoanele Huawei, le consider per total ca fiind alegeri bune si chiar de nerefuzat in multe cazuri. Insa, nu-mi prea place ceea ce vad cand ma uit la Mate 50 PRO! Probabil va fi unul dintre cele mai reusite terminale ale anului 2022, cu sau fara 5G, cu sau fara cel mai performant procesor disponibil.

Care-i faza Huawei? De ce ai face asta pe Mate 50 PRO?

Huawei stie sa faca telefoane si cand le face, iese telefon adevarat. Insa, cand ai tehnologia la dispozitie, cand vezi ca sunt producatori care ascund cat pot de mult camera de selfie, o pun sub display, o muta in stanga si o fac cat mai mica, de ce sa aduci un flagship cu un notch ce imi aduce aminte de 2017?

Advertisement

Pana si Apple vrea sa-l scoata de pe seria iPhone 14, macar de pe cele de top. Ok, momentan discutam la nivel de zvon, Mate 50, 50 PRO si 50 RS inca nu au aparut. Dar par sa fie zvonuri credibile.

Posibil ca in acel notch sa fie o camera buna, senzori ultra performanti, dar pare demodat! Acolo va fi cel mai probabil un senzor 3D pentru deblocare si o camera selfie de 13MP.

Care-i faza Huawei? De ce ai face asta pe Mate 50 PRO?Snapdragon 8 Gen 1 ar urma sa fie procesorul, dar conectivitatea limitata la 4G. Toate versiunile vor avea display AMOLED faricat de catre BOE, versiunea PRO si RS urmand cel mai probabil sa aiba panoul curbat cu diagonala de 6.78 inch si refresh la. Huawei 50 RS va avea carcasa din ceramica, restul din sticla si aluminiu.

Care-i faza Huawei? De ce ai face asta pe Mate 50 PRO?

Toate modelele noi de Huawei Mate 50 se vor baza de un NPU HiSilicon pentru XMAGE, se pare ca asta vom vedea scris langa camerele foto, nu Leica. Este posibil ca toate cele 3 modele sa aiba senzor telephoto, insa numai Mate 50 si 50 PRO vor fi dotate cu stabilizare optica pe senzorul de 50MP, Sony IMX800.

Advertisement

Care-i faza Huawei? De ce ai face asta pe Mate 50 PRO?

Mate 50, 50 PRO si 50 RS de la Huawei vor avea cel mai probabil si un frate mai mic, un Mate 50E cu display de 6.3 inch si 90Hz. Cel simplu va primi 8GB RAM si 128/256GB stocare interna, in timp ce PRO-ul si RS-ul se vor lauda cu 12GB RAM si versiuni cu 28/256/512GB ROM.

Nu este exclus sa vedem carcase care sa aduca 5G-ul pe unele versiuni, deja Huawei are asa ceva. Ma astept ca initial, lansarile sa aiba loc in China si pentru o buna bucata de timp, telefoanele sa se vanda numai acolo. S-a intamplat asta si in trecut cu modelele flagship Huawei din seria Mate.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des