Connect with us

Stiri despre telefoane

OPPO lanseza ColorOS 13 axat pe Android 13

Published

on

OPPO lanseza ColorOS 13 axat pe Android 13 si deja ne vorbesc despre primele telefoane mobile care vor primi in curand aceasta actualizare importanta. Asa cum era de asteptat, cele mai puternice terminale ale lor vor fi primele, adica Find N si Find X5 Pro, printre primele din lume care vor primi actualizarea Android 13 beta.

Comunicatul de presa: “OPPO a lucrat îndeaproape cu Android pentru a oferi cea mai bună experiență a sistemului de operare pe ColorOS. La Google I/O, în mai, OPPO a anunțat că smartphone-urile Find N și Find X5 Pro vor fi printre primele din lume care vor primi actualizarea Android 13 beta. ColorOS 13 se integrează cu funcționalitățile de siguranță și confidențialitate ale Android 13 și oferă opțiuni de personalizare similare cu Material You de la Google.

android 13 oppo

ColorOS 13 include o serie de noi funcții inteligente dezvoltate de OPPO, care sunt adaptate pentru a oferi cea mai bună experiență pentru display-uri mari, pentru a oferi interconectivitate perfectă între mai multe dispozitive și pentru a spori productivitatea și eficiența. Și un design complet nou va fi introdus în sistemul de operare, pentru a oferi o experiență Android confortabilă și fluidă.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171