Connect with us

Stiri despre telefoane

Cum vrea Huawei sa rezolve lipsa 5G de pe telefoanele lor, Huawei 5G Mobile Cover

Published

on

Huawei 5G Mobile Cover – Cum vrea Huawei sa rezolve lipsa 5G de pe telefoanele lor – “5G phones are “beyond our reach” due to U.S. trade restrictions” Asta a declarat Richard Yu, CEO Huawei. Si declaratia aceasta a fost facuta in momentul lansarii varfului de gama, adica P50 PRO. Adica tot restrictiile impuse de catre S.U.A sunt cele vinovate. Problema lipsei 5G de pe telefoanele lor de top am atins-o putin si atunci cand am scris recenzia lui P50 PRO.

Dar Huawei nu se lasa si tot vrea sa ofere conectivitate 5G, chiar si pe acele terminale care sunt limitate, in ciuda procesoarelor de top si cu suport pentru aceasta tehnologie. Metoda este una inedita si s-au gandit la o husa speciala ce va fi prezentata chiar astazi (16 martie 2022) in cadrul unui eveniment ce va avea loc in China. Husa poarta si un nume: Huawei 5G Mobile Cover.

Husa aceasta are un modem 5G integrat si utilizatorul o poate conecta printr-un cablu USB TIP-C. In acest mod practic, telefoanele limitate la 4G se pot bucura si ele de cea mai recenta si mai rapida conectivitate la internet mobil. Ramane sa vedem cat va costa si pentru ce modele va fi disponibila, probabil pentru inceput numai pentru P50 PRO.

Advertisement

Tot in cadrul acestui eveniment din China, compania ar urma sa lanseze si un Huawei P50E, adica o varianta mai ieftina a modelului P50. Aceasta vine oficial tot fara 5G si posibil cu un procesor Snapdragon 778G 4G. Pretul acestui smartphone se zvoneste ca va fi sub 650 USD, ramane de vazut daca va ajunge si in Romania.

Review HUAWEI P50 Pro

Partea de design nu ar urma sa sufere modificari majore, dar ecranul ar avea o diagonala de 6.5 inch (fata de 6.6), tot un OLED cu rezolutie FHD+. Camere cu senzori: 50 MP wide, 13 MP ultrawide și MP telephoto. Acumulator de 4500 mAh cu incarcare la 66W si certificare IP68. In orice caz, remarcam o scadere dramatica a numarului de telefoane lansate de catre Huawei, dar o crestere in dreptul altor gadgeturi.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des