baterie

Casse-o-player, cea mai interesanta aplicatie player audio

Casse-o-player, cea mai interesanta aplicatie player audio

Casse-o-player, cea mai interesanta aplicatie player audio – Asa as putea cataloga aceasta aplicatie Android, numele ei este Casse-o-player si poate fi descarcata gratuit din Google Play. Cei mai tineri nu prea isi vor da seama de ce spun ca este cea mai interesanta (si inedita) aplicatie de tip player audio, insa cu siguranta, multi o vor aprecia.

Are peste 1 milion de accesari, nu am vazut reclame in interfata principala si dispune de multe setari sau optiuni.

Printre cele mai interesante, as enumera posibilitatea de a afisa un vu-metru, analog sau digital, posibilitatea de a schimba aspectul casetei audio si chiar existenta unui egalizator ce are inclusiv un mic boost (+3dB).

Despre casetele audio este vorba in aceasta aplicatie, una ce simuleaza perfect un casetofon mai vechi. Aplicatia are inclusiv un design foarte reusit, caseta este imitata aproape perfect.

Inclusiv posibilitatea de afisare pe eticheta a piesei ascultate si de a schimba aspectul acelui vu-metru. Banda nu este statica, ea chiar se invarte si se “umple” pe masura ce piesa ascultata se apropie de final.

Poate fi ales spre redare, orice fisier audio din memoria telefonului mobil. Este adevrata ca acest gen de aplicatie nu prea mai este la moda, majoritatea utilizatorilor folosesc din ce in ce mai des, serviciile de streaming audio online.

Insa, pentru cei ce inca mai au muzica in memoria telefonului mobil, recomand aplicatia Casse-o-player, o puteti descarca de AICI.