Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Instaleaza aplicatia care iti face telefonul o camera de bord pentru masina

Published

on

Aplicatie pentru camera de bord, transforma-ti vechiul telefon si cred ca este o solutie buna pentru terminalele scose din uz, adica acelea care stau aruncate prin sertare. Si oricum, un smartphone are multe avantaje in comparatie cu o camera de bord obisnuita.

In primul rand, daca ai unul ceva mai vechi, esti scutit de un cost in plus si nu trebuie sa mai cumperi o camera de bord. Apoi, camera foto este superioara, ai un ecran mai mare si mai simplu de utilizat, etc. In Google Play gasiti mai multe aplicatii de acest gen, insa am observat ca una dintre cele mai apreciate este Droid Dashcam DVR.

Este actualizata chiar la inceputul anului, sunt peste 500.000 de descarcari, ratingul fiind de 4.7 stele din 5. Inregistreaza video in fundal, filmarea nu se opreste decat in momentul in care folositi o alta aplicatie de camera. Poate fi folosita si bara de notificari pentru a începe/opri înregistrarea atunci cand aplicația este minimizata.

Advertisement

Aplicatia care iti face telefonul o camera de bord pentru masina

Instaleaza aplicatia care iti face telefonul o camera de bord pentru masina

Alte beneficii spuse de dezvoltator: Suporta inregistrare in bucla si ștergerea automata a videoclipurilor vechi atunci când nu exista suficient spațiu pentru videoclipuri noi (poate fi setat spatiul maxim pe care aplicatia il va utiliza).

Instaleaza aplicatia care iti face telefonul o camera de bord pentru masina

Opțiuni de pornire automata atunci cand conectati sau deconectați încarcatorul sau cablul, la pornirea sistemului sau la pornirea aplicației. Schimbarea automata a modului de înregistrare video de zi sau de noapte, afisare coordonate GPS, ora, data, viteza, orientare mod portret sau peisaj.

Blocarea video de la suprascriere (senzor de șoc / senzor G) atunci cand este detectat un șoc/impact, etc. Adica majoritatea functiilor pe care o camera auto dedicata le ofera. Este numai un exemplu de aplicatie, in Google Play gasiti mult mai multe.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171