baterie

Instaleaza aplicatia care iti face telefonul o camera de bord pentru masina

Instalati aplicatia care transforma smartphone-ul intr-o camera de bord eficienta pentru masina. Simplu de utilizat si cu multiple functii de inregistrare, aceasta aplicatie este solutia ideala pentru a monitoriza drumurile parcurse.

Instaleaza aplicatia care iti face telefonul o camera de bord pentru masina
Last updated:

Aplicatie pentru camera de bord, transforma-ti vechiul telefon si cred ca este o solutie buna pentru terminalele scose din uz, adica acelea care stau aruncate prin sertare. Si oricum, un smartphone are multe avantaje in comparatie cu o camera de bord obisnuita.

In primul rand, daca ai unul ceva mai vechi, esti scutit de un cost in plus si nu trebuie sa mai cumperi o camera de bord. Apoi, camera foto este superioara, ai un ecran mai mare si mai simplu de utilizat, etc. In Google Play gasiti mai multe aplicatii de acest gen, insa am observat ca una dintre cele mai apreciate este Droid Dashcam DVR.

Este actualizata chiar la inceputul anului, sunt peste 500.000 de descarcari, ratingul fiind de 4.7 stele din 5. Inregistreaza video in fundal, filmarea nu se opreste decat in momentul in care folositi o alta aplicatie de camera. Poate fi folosita si bara de notificari pentru a începe/opri înregistrarea atunci cand aplicația este minimizata.

Aplicatia care iti face telefonul o camera de bord pentru masina

Instaleaza aplicatia care iti face telefonul o camera de bord pentru masina

Alte beneficii spuse de dezvoltator: Suporta inregistrare in bucla si ștergerea automata a videoclipurilor vechi atunci când nu exista suficient spațiu pentru videoclipuri noi (poate fi setat spatiul maxim pe care aplicatia il va utiliza).

Instaleaza aplicatia care iti face telefonul o camera de bord pentru masina

Opțiuni de pornire automata atunci cand conectati sau deconectați încarcatorul sau cablul, la pornirea sistemului sau la pornirea aplicației. Schimbarea automata a modului de înregistrare video de zi sau de noapte, afisare coordonate GPS, ora, data, viteza, orientare mod portret sau peisaj.

Blocarea video de la suprascriere (senzor de șoc / senzor G) atunci cand este detectat un șoc/impact, etc. Adica majoritatea functiilor pe care o camera auto dedicata le ofera. Este numai un exemplu de aplicatie, in Google Play gasiti mult mai multe.