Connect with us

Stiri despre telefoane

Cea mai buna aplicatie pentru numarat pasii?

Published

on

Cea mai buna aplicatie pentru numarat pasii, despre asa ceva vom discuta in acest articol. Si nu le vom prezenta pe cele gata integrate in interfata de utilizator, cei ce au un Samsung sau Huawei, se pot considera fericiti, cel putin din acest punct de vedere.

Si alti producatori au integrat un pedometru (aplicatie) in sistemul de operare, am intalnit chiar si in cazul telefoanelor chinezesti, cele mai accesibile. Insa, nu toate si nu toti producatorii se lauda cu asa ceva.

Este interesant ca in cazul in care nu ai un telefon Samsung dar vrei sa folosesti aplicatia Samsung Health, aceasta poate fi instalata pe orice telefon, indiferent de producator. Este si ea gratuita si disponibila in Google Play.

Advertisement

Spre exemplu, un telefon de top si foarte scump, nu ofera utilizatorului o aplicatie pentru numarat pasii. Ma refer la OnePlus 7 PRO sau in general, la modelele celor de la OnePlus. Deci, daca ai un astfel de telefon, sau unul ce nu-ti ofera o aplicatie de pedometru preinstalata, iata ce trebuie sa faci:

Pentru inceput, trebuie sa stiti ca este indicat ca telefonul vostru sa aiba acest senzor, adica pedometru. Da, este un senzor integrat, nu este suficienta numai o aplicatie! Puteti folosi o aplicatie, chiar daca telefonul vostru nu are un pedometru integrat, insa statisticile nu vor avea o acuratete mare. Mai mult, exista sanse ca aplicatiile sa nu functioneze.

Cum iti dai seama daca telefonul tau este dotat cu un pedometru?

Advertisement

Nimic mai simplu. Instalezi aplicatia aceasta, o deschizi si in partea stanga, apesi pe meniu. Daca ai noroc si senzorul exista, iti va aparea scris “Step Counter”:

Cea mai buna aplicatie pentru numarat pasii?

Acum, sa revenim la aplicatia care face subiectul acestui articol. Ea se numeste simplu “Pedometru – contor de pași și de calorii”. Aceasta aplicatie este una gratuita si poate fi instalata de aici.

Cea mai buna aplicatie pentru numarat pasii?

Nu este deloc simpla, utilizatorul are la dispozitie o multime de setari sau de optiuni, inclusiv rapoarte lunare, saptamanale, zilnice si alte statistice. Dupa instalare, iti introduci datele personale si poti seta inclusiv cateva obiective:

Advertisement
  • Pierdere in greutate
  • Fii in forma
  • Reducere stres
  • Dormi mai bine

La randul lor, si acestea vin impreuna cu alte optiuni. Aceasta sectiune este gratuita numai timp de 7 zile, apoi va trebui sa platiti pentru a accesa toate sfaturile si a primi anumite indicatii. Insa, pentru a folosi aplicatia numai pentru a-ti calcula pasii, nu trebuie sa platesti nimic.

Capturi de ecran, aplicatie pentru numarat pasii:

Statisticile gratuite, includ numarul de km. parcursi in perioada pe care o selectezi, cate calorii ai ars si durata miscarii. Desigur, in zona de notificari, poti vedea in timp real pasii parcursi sau poti adauga un widget pe display. In cazul in care doriti, o puteti asocia cu Google Fit, permite asa ceva direct din meniul de setari.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Anonim

    iulie 15, 2021 at 16:24

    Excelent articol. Multumesc

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des