Acasă NOUTATI Casti JVC Contrafacute in Supermarket

Casti JVC Contrafacute in Supermarket

11

Am cumparat aceasta pereche de casti dintr-un supermarket Auchan la discount. La pretul care le aveau, nu ma asteptam la cine stie ce calitate.

Castile vin intr-un ambalaj frumos, ingrijit care contine si o cutie pentru transport destul de interesanta iar pe ambalaj sunt inscriptionate toate detaliile tehnice cu care se lauda toti producatorii de casti in-ear :

Model: JVC HA-F10C
Frecventa: 20Hz – 20.000 Hz
Senzitivitate: 98 db / 1 mW
Impedanta: 32 ohmi
Lungime cablu 1.2 m

Am ajuns acasa, le-am defacut si imediat le-am verificat, foarte curios de cate de bine se aud doar ca am ramas neplacut surprins de calitate. Sunetul este plat, nici urma de bass. Initial am crezut ca am eu setari gresite la player dar nu, pur si simplu se aud jalnic, asa ca feriti-va de aceste casti, indiferent unde le intalniti.

Exista o posibilitate ca ele sa nu fie contrafacuta ceea ce mi se pare si mai grav din privinta producatorului care are cat de cat un prestigiu in echipamente audio.

Constructia lor este jalnica, facute din cel mai prost plastic, cablurile sunt subtiri si sunt despartie, exact ca si cele chinezesti iar mufa iti da impresia ca se va rupe in player.

Castile au costat 8 lei cu “o reducere de 80%”. Feriti-va de ele indiferent daca sunt la reducere sau nu.

11 COMENTARII

  1. @Cristina sa le returnez pentru 8 lei ? Articolul este cu scopul de a informa potentialii cumparatori ale acestor casti asupra calitatii.

    @Cosmin le-au avut la emag cu 25 lei, daca esti curios dai un seach pe google cu modelul si acceseaza pagina de vanzare sa vezi ce reviewuri au aceste casti. Rating 1.2 din 5 :))

  2. Daca am ajuns sa cumpăram si casti dubioase dar cică de firma, mai trebuie sa cumpăram si apa direct de la baie din supermarket ….

  3. @Florin. Da se merita sa le returnezi, chiar si pentru o suma mai mica. Acel cineva care ti-a indus eronat/fals ca acele casti sunt originale este un agent comercial apropiat marketului respectiv.
    Cu siguranta, acea firma a mai adus si alte marfuri “originale”, ca la noi, acea golanie & lacomie sunt la mare cautare, da bine… in fata naivilor.

  4. Nu aveti nici o dovada ca sunt false si JVC pot sa faca casti mai slabe .Eu am dat 20$ pe o pereche de casti chinezesti de care sunt multumit.

  5. Florin, returneaza-le ! Dupa cum s-a mentionat, este vorba de banii tai iar acei bisnitari din asta traiesc… cu asta se ocupa, comercilizind marfuri contrafacute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here