Connect with us

Stiri despre telefoane

De ce ne este frica, nu scapam! Huawei Mate 40 Pro

Published

on

De ce ne este frica, nu scapam! Huawei Mate 40 Pro

Huawei Mate 40 Pro este telefonul care apare acum intr-o serie de randari destul de credibile si putem observa cateva detalii interesante, ma refer in special la partea de design. Este o lansare care deja starneste un interes destul de mare. Nu stim cu exactitate ce se intampla cu Huawei in aceste momente, ce fel de procesor va avea telefonul si mai ales, daca se va bucura de tot ceea ce inseamna Google!

De ce ne este frica, nu scapam! Huawei Mate 40 Pro

Probabil ca nu, Google va lipsi si de pe telefonul asteptat in toamna acestui an. Apoi, deja am aflat ca cel mai probabil, Mate 40 PRO, va sosi cu un chipset pe care va scrie MediaTEK! Sau macar o parte dintre unitati.

Ok, nu va avea Google si probabil ca va sosi cu MediaTEK. Sa spunem ca ne putem obisnui cu asta, sunt utilizatori de prin anumite tari, care nici macar nu au acces la unele servicii Google. Apoi, probabil ca foarte rapid, vor aparea tutoriale care vor face din acest telefon mobil, unul compatibil Google.

Advertisement

De ce ne este frica, nu scapam! Huawei Mate 40 Pro

Insa, de ce sa-i pui doua camere de selfie? De ce nu un display fara decupaje? Daca ar fi sa dam crezare randarilor atasate acestui articol, Huawei Mate 40 Pro ar putea fi un amestec intre P40 PRO si Mate 30 PRO. Mai exact, va imprumuta de la P40 PRO cele doua camere secundare si de la generatia precedenta de MATE, va lua ecranul cu o curbura pronuntata.

Reapar butoanele de volum si vestea buna ar fi ca se observa in partea de sus si un jack audio de 3.5mm. Neclar este si portul USB de sus, mai vedem unul in partea de jos. Zona camerelor nu pare a fi foarte mult schimbata, tot un setup circular si posibil, 4 senzori principali.

Insa, nu cred ca cele doua camere de selfie au ce cauta acolo! Din pacate, nu sunt primele randari care ar sugera acest design…Ramane de vazut, asteptam si primele poze reale. In legatura cu Google, observ ca cei de la Huawei promoveaza intens magazinul propriu, AppGallery. Sunt inclusiv reclame la televizor si asta da de inteles ca se incearca o alternativa la Google Play.

Advertisement

via

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des