baterie

Castigatorii concursului si cel mai bun telefon al anului 2016 ales de voi!

Castigatorii concursului si cel mai bun telefon al anului 2016 ales de voi!

Castigatorii concursului si cel mai bun telefon al anului 2016 ales de voi! Acesta este si ultimul articol din 2016 aici pe androidro.ro, va urez multa sanatate si LA MULTI ANI si nu uitati ca in 2017 sa intrati zilnic pe androidro.ro, asa cum ati facut si in anul care se termina in curand!

Acum aproape o luna scriam un articol in care va indemnam sa va votati preferatul in materie de telefoane mobile, au fost mai multe voturi decat inscrisi in concurs, asta este mai putin important. Important este ca acum avem aici 2 castigatori, primul a castigat ceasul No1 G6 despre care puteti cititi AICI, si norocosul numarul 2 a castigat perechea de ochelari Xiaomi 3D VR despre care cititi AICI.

dsc_0148

Interesant este ca cel ce a castigat perechea de ochelari este Ghibirsina Catalin, adica fix cel ce a mai castigat un gadegt la un concurs pe androidro.ro. este vorba de acest concurs! Asta arata cat de important este sa participi!

Ceasul inteligent a fost castigat de catre Demsa Cristian, il felicit si pe el!

43452

Un aspect foarte important: Deoarece am observat ca sunt si multi “vanatori de concursuri”, am hotarat ca premiile le voi trimite numai celor ce imi vor trimite mail pe adresa admin@androidro.ro, asta imi arata ca cei ce au castigat citesc androidro.ro zilnic si nu intra aici numai pentru concursuri! In cazul in care castigatorii nu trimit mail in decurs de 5 zile, voi alege alti castigatori! Nu voi mai trimite eu mail catre castigatori!

Extragerea o vedeti mai jos:

In afara de cei ce au castigat premiile de mai sus, mai avem alti doi castigatori! Este vorba despre Xiaomi Mi MiX, adica cel pe care voi l-ati votat ca fiind cel mai interesant telefon al anului 2016 dar si despre modelul Xiaomi Redmi Note 3 Pro, model pe care voi l-ati desemnat ca fiind cel mai bun telefon chinezesc al anului 2016! Articolul respectiv este AICI.

Tot la inceput de decembrie 2016, am postat un alt articol in care va intrebam:

Care este magazinul cel mai de incredere in Romania anului 2016? – Ati ales eMag.ro, asa cum ma asteptam!

Ai incredere in magazinele din China? Daca da, in care: – Ati ales gearbest.com!

Care este magazinul in care ai cea mai putina incredere? – Quickmobile “castiga” aici.