Acasă Tutoriale telefon 2020 Cum vezi aplicatiile din Google Play pe care le-ai instalat de la...

Cum vezi aplicatiile din Google Play pe care le-ai instalat de la inceput!

3

Cum vezi aplicatiile din Google Play pe care le-ai instalat de la inceput! Si ma refer chiar si la cele instalate pe telefon sau pe tableta cu ani in urma, asta cu toate ca multe dintre ele probabil le-ai sters de pe telefonul tau mobil! Este valabil pentru contul de Google pe care-l folosesti pentru accesul in Google Play, porbabil ca multi dintre voi stiu cum sa faca asta, insa este posibil sa existe si persoane care nu stiau de aceasta posibilitate.

Este interesant sa vezi acolo aplicatii pe care le-ai instalat si folosit chiar si acum 3 sau 4 ani de zile, trebuie sa stiti ca este o arhiva a magazinului de aplicatii pentru contul tau, desigur ca ele pot fi oricand reinstalate.

Poti astfel sa instalezi o aplicatie pe care ai folosit-o in trecut si pe care vrei sa o reinstalezi, insa pur si simplu nu mai stii cum se numeste ea. Iata ceea ce trebuie sa faceti, este destul de simplu.

Intrati in Google Play (in pagina de start) si apasati pe butonul de setari. Daca nu stiti care este acest buton, vedeti in prima captura de mai jos. Apasati pe iconita espectiva, apoi intrati in “aplicatiile si jocurile mele”. Vei vedea apoi 3 sectiuni – instalate (cele ce sunt acum deja instalate pe telefon sau tableta) ,toate (aici vei gasi toata lista de aplicatii instalate de tine de-a lungul timpului) si beta.

Asta a fost tot, ai acum acces la tot istoricul tau in magazinul de aplicatii, dar poti vedea si care sunt aplicatiile instalate pe dispozitivul cu care esti conectat la Google Play.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here