Acasă Review telefoane

Castigatorul si detalii despre camera lui Allview X6 Xtreme

5

Allview X6 Xtreme, telefon nou si mai ales, unul care a starnit un interes destul de mare. Am observat asta uitandu-ma la numarul de vizualizari ale clipului de review de pe YouTube, dar si la cati au completat chestionarul pentru inscrierea in concurs.

Am extras si castigatorul telefonului, acesta isi va primi premiul direct de la Allview. Desigur, premiul este chiar un Soul X6 Xtreme. Extragerea (video), o vedeti si voi la finalul articolului.

Acum, ne vom indrepta putin atentia asupra camerelor foto, va voi arata cateva mostre facute inclusiv cu cea de selfie (retractabila), dar si capturi de ecran ce arata interfata aplicatiei.

Este un telefon bine primit de catre public. Are multe atuuri si ma refer in special la ecranul superb cu tehnologie AMOLED si senzorul pentru amprente ce este integrat, la camera retractabila, lipsa unui notch, display cu adevarat edge to edge, procesor de noua generatie si chiar prezenta unui jack audio de 3.5mm.

Din articolul de review, puteti afla cam tot ceea ce trebuie sa stiti despre acest telefon, acolo sunt si specificatiile tehnice.

In total, sunt prezente 3 camere foto. 2 principale si cea frontala, retractabila. Cele din spate au senzori de 16MP (Sony) f/1.8 + 5MP, cea pentru selfie este de 8MP, FF. Rezultatele sunt foarte bune, in ambele cazuri. Era si normal sa se intample asta, nu poti pune camere slabe pe un telefon bun.

Camera retractabila in actiune:

Un singur aspect negativ am gasit, acela este dat de rezolutia filmarii. Din pacate, se opreste la 1080p (FullHD), nu urca pana la 4K. Procesorul suporta in mod clar si 4K. Stabilizarea optica nu este prezenta. Oricum, daca am fi primit si aceste facilitati, pretul ar fi urcat.

Cred ca cei de la Allview au ales corect si au “echilibrat” telefonul asa cum trebuie. Intalnim inclusiv Inteligenta Artificiala, senzorul principal poate captura imagini cu deschidere mare (wide), modul super foto este real si pozele facute cu acest mod activat, au o rezolutie impresionanta, dar si o dimensiune mare.

Sunt perfecte pentru editare ulterioara, iata si cifrele unei astfel de poze:

Pozele pe care le veti vedea mai jos, nu sunt editate, insa sunt redimensionate. Dimensiunea lor este prea mare pentru a putea fi urcate pe server. Imaginile vorbesc de la sine, rezultatele nu se lasa asteptate.

Focalizarea este exacta, poti face poze inclusiv in mod macro, aplicatia recunoaste diversele scenarii (AI), zgomot mare de fundal nu apare nici in momentul in care am capturat imagini in conditii de iluminare slaba. Iata si mostre foto, capturate in conditii low light:

In exterior, noaptea, cu si fara LED flash activat:

In interior, noaptea, fara alte surse de iluminare:

Seara:

Macro in interior, fara blitz activat. Fundal blurat si imagine clara:

Exterior, zoom maxim 5x (nu exista zoom optic):

16:9, wide, exterior-ziua:

Exterior-seara:

Mod super foto (pana la 90 MP):

Pozele de mai sus sunt unele excelente pentru acest interval de pret, Allview X6 Xtreme nu dezamageste la acest capitol, asta in mod clar.

Iata si cateva capturi realizate cu camera frontala, cea retractabila. Aceasta se activeaza in momentul in care o selectezi din meniu si daca nu este utilizata timp de 2 minute, se retrage automat.

Mecanismul este garantat pana la 50.000 de accesari. Teoretic, asta inseamna ca va rezista ani de zile. In momentul in care simte un obstacol, se retrage in locasul ei. Pentru o camera de selfie, imaginile sunt clare, culorile reproduse fidel:

Si de data aceasta, cei de la Allview au customizat aplicatia foto. In galeria de mai jos, vedeti setarile disponibile si modurile prezente.

In concluzie, telefonul Allview X6 Xtreme, are camere foto bune cu un meniu customizat, Inteligenta Artificiala si astfel, rezultatele nu se lasa asteptate.

Manea Florin Andrei – el este fericitul castigator al telefonului, extragerea o vedeti si voi mai jos! Florin va primi in perioada urmatoare telefonul, direct de la Allview. Felicitari.

REVEDEȚI PREZENTAREA
general
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
castigatorul-detalii-despre-camera-lui-allview-xtremeAllview X6 Xtreme, telefon nou si mai ales, unul care a starnit un interes destul de mare. Am observat asta uitandu-ma la numarul de vizualizari ale clipului de review de pe YouTube, dar si la cati au completat chestionarul pentru inscrierea in concurs.Am extras...

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.