Acasă Concurs Castigatorul telefonului Doogee X9 PRO de pe tinydeal

Castigatorul telefonului Doogee X9 PRO de pe tinydeal

10

Castigatorul telefonului Doogee X9 PRO de pe tinydeal a fost extras si validat de catre magazin, este de fapt o castigatoare. Si pentru a evita “vanatorii de concursuri”, castigatoarea va trebui sa-mi trimita mail cu datele de livrare in termen de 5 zile de la postarea acestui articol, in caz contrar se va alege un alt castigator.

Fac asta deoarece cred ca nu toti cei 516 participanti sunt cititori fideli ai acestui site si intra probabil numai pentru concursuri, banuiesc ca in jur de 100 sunt acestia. Am sters cam 50 de comentarii, acestea nu respectau una dintre principalele reguli, adica nu si-au trecut numele complet (nume plus prenume)

Castigatorul telefonului Doogee X9 PRO de pe tinydeal

Pentru a nu mari suspansul, Harabagiu Elena a castigat acest concurs si ea trebuie sa-mi trimita datele pe adresa admin@androidro.ro in termen de 5 zile, eu nu o voi contacta, consider ca publicarea castigatorului intr-un articol separat dar si pe pagina de Facebook este suficient. Pentru a nu exista dubii, atasez si filmuletul cu extragerea prin random.org. Cei ce vor comenta aiurea (cum ca premiul nu se da, se da la rude, sau alte tampenii) vor avea comentariul sters instant. Absolut toate premiile organizate la concursurile pe acest site au plecat catre castigatori de-a lungul timpului, acestia pot confirma…si nu sunt putini.

FELICITARI ELENA !


Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here