Acasă Stiri Android Si Noutati Revenire la versiunea clasica de Facebook pe PC, iata ce sa faci

Revenire la versiunea clasica de Facebook pe PC, iata ce sa faci

2

Revenire la versiunea clasica de Facebook pe PC – Asa cum deja stim, Facebook a facut un pas destul de mare si a reusit sa-si modernizeze semnificativ interfata cu care apare pe pe sistemul de operare Windows.

Pe Android, este alta discutie. Cred ca a ramas singura retea de socializare fara sa aiba disponibila o interfata mai moderna, nici nu se pune problema sa ne gandim la modul intunecat! Se tot zvoneste de ceva timp ca primim asa ceva, dar inca asteptam.

Probabil ca deja ati experimentat schimbarile de design pe PC. Este simplu sa treci la noua interfata, dar mai greu sa revii la cea veche. Mai exact, optiunea de a reveni la versiunea anterioara nu este tot in acelasi loc.

Multi ar putea crede ca din moment ce au trecut la noul Facebook, este imposibil sa revina la varianta clasica. Nu este chiar asa si pentru inca o perioada de timp, putem reveni la modul pe care deja il stim de multa vreme.

Revenire la versiunea clasica de Facebook pe PC –  Numai ca asa cum spuneam anterior, optiunea de revenire este in alt loc. Chiar daca vom cauta si vom apasa pe setarile disponibile in partea dreapta, nu vom avea mare succes (in cazul in care administezi o pagina).

Nici daca intram pe profilul principal nu avem mare succes, putem sa cautam inclusiv prin setarile din partea dreapta:

Pentru a avea succes, trebuie sa dai refresh profilului sau paginii pe care o administrez. Abia dupa ce faci asta vei vedea in partea stanga un mesaj de genul “Daca doresti, poti trece temporar la versiunea clasica de Facebook”.

Revenire la versiunea clasica de Facebook pe PC – Poti reveni pentru 48 ore, dupa care esti nevoit sa reiei procedura. Problema este ca unii sunt nevoiti sa faca asta, interfata are ceva probleme. Spre exemplu, nu pot administra pagina de Facebook androidro.ro, apare fix cum o vedeti mai sus. Alb peste tot si atat!

2 COMENTARII

  1. Bună ziua. Înainte de a trage concluzii este prețios să aflați părerea celorlați, în cazul în care aveți respect pentru clienții dumneavoastră. Ați făcut un sondaj de opinie să întrebați pe cei care folosesc facebook dacă noua interfață mulțimește? Eu zic Nu. Noua interfață nu mulțumește nici decum, iar faptul că mesajele nu mai au căsuța din colțul de sus, care permitea ștergerea lor pune un mare semn de întrebare. Eu personal m-aș întoarce cu mare plăcere la vechea versiune căci mă mulțumea mult mai mult. Dar mai există prețuire și respect în ziua de astăzi, când se impun lucruri fără a se întreba cineva.?

  2. Ai dreptate in lumea asta totul a devenit marfa inclusiv noi ,oamenii care nu mai putem fi o fiinta individuala cu caracteristici propri ci suntem o turma pe care se poate experimenta si poate fi manata unde se vrea…Deci respect nu mai exista ,dupa cum nu mai exista mila ,dragoste si incredere …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here