Acasă Stiri Android Si Noutati Este oficial, Allview X4 Soul va fi primul dual camera sub brand...

Este oficial, Allview X4 Soul va fi primul dual camera sub brand local

0

Este oficial, Allview X4 Soul va fi primul dual camera sub brand local si a primit in sfarsit si un nume, anuntam prezenta acestui telefon inca de acum cateva zile prin acest articol, insa banuiam de existenta lui din noiembrie, data la care cei de la Gionee isi anuntau primul telefon de tip dual camera.

Este oficial, Allview X4 Soul va fi primul dual camera sub brand local

Nu exista decat o singura poza (randare) a acestui telefon, poza o vedeti mai sus, este posibil ca el sa se lanseze in luna februarie in timpul MWC 2017 din Barcelona. Allview X4 Soul va fi cu siguranta cel mai dotat telefon al lor dar probabil si cel mai scump, ma astept totusi sa fie un smartphone de calitate.

Allview X4 Soul Este oficial, Allview X4 Soul va fi primul dual camera sub brand local

Gionee S9 pare a fi modelul de baza, posibil ca cei de la Allview sa aduca in Romania o varianta usor modificata, camerele principale vor avea o rezolutie de 13MP, respectiv 5MP, telefonul va fi dotat cu 4GB memorie RAM si 64 GB stocare interna dar si slot pentru extinderea memoriei, ecranul va fi unul de 5.5″ cu rezolutie 1080p FHD, acumulator cu o capacitate de 3,000 mAh si o grosime de numai 7.4 mm – sunt cateva specificatii tehnice probabile ale noului Allview X4 Soul.

Este oficial, Allview X4 Soul va fi primul dual camera sub brand local

Compania a trimis publicatiilor online si o prima poza facuta cu telefonul acesta, poza arata foarte bine, la fel de bine arata si domnisoara din imagine 😉 !

Telefonul arata bine, domnisoara la fel, ramane de vazut ce specificatii tehnice va avea noul Allview X4 Soul dar si pretul de comercializare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here