Acasă Concurs Castigatorul telefonului Ulefone Be Pro

Castigatorul telefonului Ulefone Be Pro

2

Castigatorul telefonului Ulefone Be Pro – Pe 11 septembrie, impreuna cu gearbest.com incepeam un concurs prin care unul dintre cititorii androidro.ro avea sansa de a castiga un super telefon Ulefone Be Pro, telefon nou – scos din cutie numai pentru review si materialul de unboxing.

Astazi, 27.09.2015, Calin Andreea Daniela a fost cea mai norocoasa dintre cititori deoarece ea a castigat acest telefon ca urmare a participarii la acest concurs.
Astazi, numarul 563 ti-a adus noroc!

FELICITARI – te voi contacta prin intermediul adresei de email cu care te-ai inscris in concurs si ai 5 zile la dispozitie pentru a revendica premiul. In caz contrar, un alt castigator va fi ales, tot prin random .org.

Iata si extragerea, nu mai putin de 643 cititori s-au inscris la acest concurs:

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

2 COMENTARII

  1. Felicitari castigatoarei !! un sfat pentru organizatori ar fi ca pe viitor sa se verifice lista pentru ca 643 au fost comentariile,nu cititorii,pentru ca par a fi si persoane cu 2 comentarii,posibil din greseala sau cu nume incomplet,astfel nerespectand cerintele concursului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here