Acasă Stiri despre telefoane Xiaomi se promoveaza mai puternic pe eMag in 2022

Xiaomi se promoveaza mai puternic pe eMag in 2022

0

Xiaomi se promoveaza mai puternic pe eMag in 2022 – Acelasi lucru spuneam anul trecut si despre Huawei, atunci acest producator era singurul care avea o sectiune dedicata si semnalata in cadrul celui mai mare magazin online din Romania, eMag.

Daca veti cauta in cadrul magazinului sectiunea de telefoane mobile si o veti accesa, veti constata ca acum, apare scris si “Xiaomi Shop/Nou”, asta pe langa Shop Huawei. Apare scris “nou” si la acestia, desi a trecut un an de zile de cand sunt mai vizibili prin aceasta metoda.

Nu se stie exact daca eMag a ales aceasta metoda sau daca aceste doua companii au platit pentru a deveni mai vizibile, presupun ca ultima varianta este si cea mai credibila. Sau poate ca nu, asa cum veti vedea spre finalul articolului.

Este o expunere mai mare, acea categorie fiind vizibila inainte ca un client sa o acceseze pe cea principala, acolo unde apar toate modelele si toti producatorii sau importatorii.

Vad ca Xiaomi este impins si inaintea Huawei, nu stiu daca si asta se plateste sau cat conteaza. In fapt, este vorba despre o pagina speciala, sa spunem un mini site. Daca deschidem categoria respectiva, observam practic toate produsele acestui brand.

Toata oferta de telefoane mobile, aspiratoare, scutere, televizoare, gadgeturi, dispozitive inteligente. Exista inclusiv un top al celor mai populare produse. Interesant este ca daca vom intra pe un produs, vom observa ca nu este vandut neaparat de eMag.

Spre exemplu, Xiaomi 11 Lite apare ca vandut si livrat de Mobi Store. POCO X3 Pro este vandut si livrat de Vigafon, exemplele pot continua. Asta ma face sa ma gandesc la posibilitatea ca eMag sa fi introdus pagina respectiva fara sa aiba legatura cu importatorul oficial sau cu alta companie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.