baterie

Ce fel de reduceri sunt acestea? Stock Busters la eMag

Ce fel de reduceri sunt acestea? Stock Busters la eMag

Ma uitam putin peste oferta celui mai mare magazin online din Romania, este vorba despre eMag. Mi-a atras atentia un banner pe care scrie “Tinteste cele mai tari reduceri, Stock Busters”. Toate bune si frumoase, reducerile ar fi de pana la 50% si campania se termina astazi, 13 mai 2021.

Am deschis sectiunea de telefoane si inca o data, mi-a atras atentia o bulina pe care scrie “-38%”, reducerea unui telefon OnePlus 8 Pro. Cum stiam ca la ora actuala un astfel de telefon are pretul de aproximativ 3500 lei in cadrul celor mai multe magazine online, am crezut ca am dat lovitura. 3500 lei minus 38%, ar fi o oferta de nerefuzat.

Ce fel de reduceri sunt acestea? Stock Busters la eMag

Dar ce sa vezi, reducerea este de -38 de procente, numai ca ea se aplica pretului cu care telefonul a fost lansat acum un an de zile, nu celui cu care telefonul se vindea acum cateva zile.

Am deschis si magazinele concurente, trebuia sa fac o comparatie. In functie de varianta de culoare, pretul acestui telefon (OnePlus 8 Pro cu 5G si 8GB/128GB) pleaca de la 3299 lei si se opreste pe la 3600 lei.

Ce fel de reduceri sunt acestea? Stock Busters la eMag

Deci, reducerea de la eMag este acolo, insa nu as spune ca ajunge pana la -38% in comparatie cu ofertele concurentilor. Exista o reducere, dar de cateva procente. Insa, pentru public, da mai bine sa reduci pretul de la cel initial, cel cu care a intrat acum un an telefonul in oferta.

Promotiile de acest gen sunt destul de multe acum, eMag are aceasta campanie ce include mult mai multe categorii de produse. Nu am stat sa le analizez pe toate, probabil ca exista si oferte chiar bune.

Insa, mi-as dori ca aceste reduceri boooombastice sa nu se mai aplice pretului cu care telefonul a intrat pentru prima data in oferta. Nu ar fi mai ok ca reducerea de -38% sa se aplice pretului de acum 2 saptamani sau de acum o luna?