Connect with us

Stiri despre telefoane

Rabla pentru televizoare incepe la Allview, cum iti iei TV nou si ieftin

Published

on

Rabla pentru televizoare incepe la Allview, cum iti iei TV nou si ieftin – Cred ca acest probram poate fi vazut ca un bun moment sa-ti schimbi televizorul vechi. Si sa-l schimbi cu unul nou, poate cu Android si cu performante mai mari.

Cei de la Allview au demarat deja campania lor, este un proiect sustinut de Ministerul Mediului. Am obervat ca deja mai multe companii si magazine au inceput sa anunte astfel de programe, probabil ca ele se vor dovedi de succes. Toate aceste campanii fac parte din probramul “Rabla pentru electrocasine“.

Iata ce inseamna acest program si ce produse pun in joc cei de la Alview:

Advertisement

“Cea mai nouă campanie de comunicare Allview – desfășurată sub sloganul „Go Green, Go Smart”, aduce utilizatorilor Smart TV-urile gamei ePlay, prevăzute cu sistem de operare Android TV, Google Assistant, dar și tehnologii de top integrate, la prețuri competitive, cu discount-uri de până la 400 lei. Pe lângă beneficiul prețului promoțional, clienții ce vor participa la campanie prin achiziționarea unui nou televizor, se vor implica automat în demersurile de protejare a mediului înconjurător întreprinse de compania brașoveană, întrucât Allview plantează câte un copac pentru orice achiziție de Smart TV participant.

În prim planul campaniei se află vârful gamei – modelele seriei ePlay7100, ce îi introduc pe utilizatori într-o nouă eră tehnologică, definită de conceptul Touchless. Pe lângă cele mai noi modele de Smart TV-uri lansate în prima parte a acestui an, în cadrul campaniei Rabla pentru televizoare, clienții își pot achiziționa și modele Allview QLED, a căror lansare a însemnat democratizarea tehnologiei Quantum Dot.

“Rabla pentru televizoare”

Paricipante în noua campanie sunt și primele Smart TV-uri ale gamei ePlay: modelele HD, Full HD și 4K, iar în acest fel sunt acoperite nevoile unei plaje variate de utilizatori.  Campania se desfășoară până pe 11 iunie, exclusiv online pe site-ul Allview – Promo – Campania Rabla. Tot aici utilizatorii pot vizualiza și regulamentul campaniei. Un televizor nou Allview ePlay achiziționat, aduce un copac plantat”

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
3 Comments

3 Comments

 1. Alin

  mai 11, 2021 at 03:18

  Ar fi interesant acel varf de gama de 164 cm la 3000 lei .
  Asta ca sa nu mai zica ei ca sunt hater 😉

 2. Mister D.

  mai 11, 2021 at 10:36

  Foarte tare! Nu ma asteptam la demersuri CSR din partea Allview. Se pare ca sunt pe val, acum ca s-au listat si la bursa. Felicitari!

 3. jan

  mai 13, 2021 at 13:30

  Mare atentie cu acest program rabla. Pentru a beneficia de reducerea de 400 de lei trebuie achizitionat un tv din clasa energetica A. Cautati cu filtre sa vedeti cate tv-uri sunt clasa A (maxim 10) deci cam teapa, cel putin pt tv-uri, acest program rabla. Apropo eu nu am gasit la magazinele de la noi tv 4K clasa energetica A.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des