Acasă Tutoriale telefon Ce inseamna si cum functioneaza functia Chameleon pe telefoanele Allview

Ce inseamna si cum functioneaza functia Chameleon pe telefoanele Allview

3

Multe dintre telefoanele comercializate de catre Allview sunt dotate si cu o functie interesanta, functia Chameleon cu ajutorul careia utilizatorii isi pot face o tema unica pe telefon, cu ajutorul camerei foto si de cate ori doresc.

Cameleonul este o reptila ce are proprietatea de a-si schimba culoarea pielii potrivit mediului înconjurător si aceasta functie functioneaza pe acelasi principiu, numai ca foloseste senzorul camerei foto pentru a “culege” culorile cele mai relevante si prezente intr-o anumita situatie pentru a da “nastere” unei teme noi si unice pe un telefon Allview. 

Aveti posibilitatea de a lasa camera foto sa aleaga culorile din mediul inconjurator sau de a selecta voi dintr-o scena anumite culori pentru a compune o tema. Puteti previzualiza si daca nu va place, aveti posibilitatea sa anulati si sa reincercati de cate ori doriti, pana cand rezultatul va multumeste.

Pentru a vedea cum functioneaza, am facut un clip video in care prezint functia Chameleon pe un telefon Allview P5 Energy:

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=VCw1jCZIXtI&feature=youtu.be[/wpsm_video]

Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here