Ce inseamna si cum functioneaza functia Chameleon pe telefoanele Allview

Multe dintre telefoanele comercializate de catre Allview sunt dotate si cu o functie interesanta, functia Chameleon cu ajutorul careia utilizatorii isi pot face o tema unica pe telefon, cu ajutorul camerei foto si de cate ori doresc.

Cameleonul este o reptila ce are proprietatea de a-si schimba culoarea pielii potrivit mediului înconjurător si aceasta functie functioneaza pe acelasi principiu, numai ca foloseste senzorul camerei foto pentru a “culege” culorile cele mai relevante si prezente intr-o anumita situatie pentru a da “nastere” unei teme noi si unice pe un telefon Allview. 

Aveti posibilitatea de a lasa camera foto sa aleaga culorile din mediul inconjurator sau de a selecta voi dintr-o scena anumite culori pentru a compune o tema. Puteti previzualiza si daca nu va place, aveti posibilitatea sa anulati si sa reincercati de cate ori doriti, pana cand rezultatul va multumeste.

Pentru a vedea cum functioneaza, am facut un clip video in care prezint functia Chameleon pe un telefon Allview P5 Energy:

Articolul continua dupa reclama:

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=VCw1jCZIXtI&feature=youtu.be[/wpsm_video]

Sigur te intereseaza si:

CITESTE SI:  Schimba sunetele de notificari in Messenger (pe telefon)
More from Cosmin

Bluboo Maya, inca un telefon interesant si cu pret mic de la Bluboo!

Bluboo Maya este numele telefonului proaspat lansat de catre companie si observ...
Citeste tot

3 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *