baterie

Ce mai face Vodafone? Lanseaza un TV BOX si serviciul Vodafone TV

Ce mai face Vodafone? Lanseaza un TV BOX si serviciul Vodafone TV

Vodafone a lasat astazi mai multe servicii, inclusiv unul ce include un mediabox 4K. Comunicatul de presa nu ne spune prea multe in legatura cu specificatiile tehnice ale dispozitivului, este mai mult marketing la mijloc si nu prea ne intereseaza asta.

Pe langa servicul Vodafone TV, compania ne mai vorbeste si despre noi servicii din gama fix sau mobil (Vodafone ONE). Clientilor li se promite si o reducere de 120 euro la contractele incheiate pe doi ani, conditia ar fi ca acestia sa opteaze atat pentru servicii mobile, cat și pentru cele fixe.

Revenind putin la Vodafone TV, aflam ca acesta este disponibil si pentru persoanele fizice care aleg serviciile fixe cu TV integrat, internet fix și Super Wi-Fi de 500 Mbps, HBO / HBO GO inclus timp de 24 luni. Pretul este de 17 euro/luna.

Ce mai face Vodafone? Lanseaza un TV BOX si serviciul Vodafone TV

Acest mediabox asigura si accesul la Netflix, programele TV pot fi inregistrate, exista functia de cautare, sectiune dedicata copiilor (cu continut dedicat) si control parental, catch-up/replay ce ofera posibilitatea utilizatorului de a urmari continutul preferat TV, chiar si la 7 zile dupa utilizare.

Exista si aplicatia Vodafone TV, aceasta este gratuita in Google Play, insa numai pentru abonati. Nu stiu in ce masura acest dispozitiv este superior unui Android TV, ei ne spun ca ne vom bucura si de cea mai mare grila de programe, 191 canale:

Ce mai face Vodafone? Lanseaza un TV BOX si serviciul Vodafone TV

Iata si comunicatul oficial:

Obiceiurile de consum s-au schimbat semnificativ în ultimii ani, mulți dintre noi preferând astăzi un mix între a urmări televiziunea lineară și utilizarea serviciilor On Demand, în creștere.

Ceea ce aduce astăzi Vodafone este o soluție care îmbină perfect cele două lumi, cu ceea ce are mai bun fiecare dintre ele. Utilizatorii pot continua să urmărească, desigur, evenimente live, precum sport sau știri, chiar când acestea se întâmplă, dar pot, totodată, să caute și să vizioneze conținutul de televiziune lineară câteva zile mai târziu după difuzare, într-un mod similar serviciilor On Demand.

Mai mult, în timp, asemenea serviciilor On Demand, utilizatorii pot primi recomandări cu ce se difuzează chiar în acest moment la televiziunea lineară, pe baza preferințelor lor. Am convingerea că acesta va fi începutul unei experiențe de conținut și televiziune semnificativ mai bune pe piața din România