Acasă Stiri Android Si Noutati Ce model este la baza Allview V2 Viper S? Symphony ZVII !

Ce model este la baza Allview V2 Viper S? Symphony ZVII !

8

Ce model este la baza Allview V2 Viper S? Symphony ZVII! Aceasta este intrebarea si raspunsul il vedeti tot in titlu, scriu acest articol deoarece multi dintre voi deja ati cumparat acest model de telefon si cautati corespondentul lui pentru a putea instala o alta versiune de ROM sau sa-i faceti root.

Allview V2 Viper S este la baza un Symphony ZVII insa este posibil ca si acest model sa fie rebranduit, nu am aflat inca 100% daca Symphony Mobile este producatorul acestui telefon sau daca nu cumva si ei au lipit sigla pe carcasa.

Ce model este la baza Allview V2 Viper S Ce model este la baza Allview V2 Viper S? Symphony ZVII !

Symphony Mobile este o companie din Banglades, stat situat în Asia de Sud si invecinat cu India, asta inseamna ca sunt sanse ca acesta sa fie de fapt producatorul acestui telefon, companie exotica cu sediul in orasul Dhaka, capitala acestui stat. Din curiozitate, am folosit si Google Street pentru a vedea cu exactitate locatia si in caz ca sunteti interesati, vedeti rezultatul aici.

Ce model este la baza Allview V2 Viper S Ce model este la baza Allview V2 Viper S? Symphony ZVII !

Revenind la telefoane, este clar ca ele sunt identice si nu exista absolut nicio indoiala in acest sens, si specificatiile tehnice sunt identice, posibil insa sa fie cateva modificari la nivel de retea, observ ca acest Symphony ZVII are conectivitate 4G LTE:B3/B7/(FDD1800/FDD2600) dar nu si TDD asa cum regasim pe modelul Viper, posibil ca cei de la Allview sa fi cerut asta in mod intentionat pentru a fi compatibil cu reteaua Digi Mobil 4G in B38.

Daca intelegeti ceva din ce zice tipul in clipul de mai jos, este bine ;

Oricum, Allview V2 Viper S este un telefon mai mult decat ok si am facut si eu pentru el mai multe materiale de review si stiu ca veti fi tentati sa cautati deja tutoriale de schimbare de ROM sau root, atentie insa! Cu toate ca sunt doua modele identice este posibil sa aveti probleme. Faceti inainte un backup complet si informati-va mai bine despre acest Symphony ZVII!

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

8 COMENTARII

 1. Buna ziua , ca tot se vorbea de root in topic , cum as putea gasi un recovery pentru V2 Viper S ? Caut de cateva zile pe internet si nu gasesc (de preferat TWRP )

 2. Salut,va rog daca de poate sa ami spuneți ce versiune de firmware aveți instalat că am instalat rom de la symphony și Panasonic eluga note și din păcate nu am făcut înainte buck up la rom-ul original, am găsit 2 versiuni pe needrom dar nu cred că sunt ultimele versiuni pentru acest telefon și sunt pline de bug-uri.va mulțumesc anticipat.Si dacă găsesc Stockholm rom ultima versiune original.

 3. Te salut Cosmin,

  Spune-mi, te rog, ce pot face in situatia, in care, nu pot realiza conexiunea audio prin Bluetooth la un telefon Allview V2 Viper S, de curand achizitionat!
  Mentionez ca, pot asculta muzica sau orice redare audio prin Bluetooth, singurul blocaj manifestandu-se in cazul componentei audio in cazul apelurilor!
  Dupa o deconectare a functiei Bluetooth, il pot reconecta la componenta audio a telefonului, doar daca sterg, in prealabil, memoria cache!
  In rest, pot asculta fisiere audio de pe web sau dintre cele stocate in Vipera (cam stirba de “dintele albastru”)!… 😀

  Multam in avans! 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here