Acasă Stiri Android Si Noutati Sondaj: In ce magazine ati avut increderea cea mai mare in 2016?...

Sondaj: In ce magazine ati avut increderea cea mai mare in 2016? China vs Romania

7

Sondaj: In ce magazine ati avut increderea cea mai mare in 2016? Comertul online a crescut enorm in ultima perioada, au aparut multe site-uri noi atat in Romania dar mai ales in China acolo unde gasim de cele mai multe ori produsele la preturi mult mai bune.

In acest articol voi face practic doua sondaje, unul al magazinelor din Romania si apoi unul pentru magazinele din China si cred ca aproape toata lumea a facut macar o comanda pe internet si are deja o parere formata despre un magazin anume. Insa veti putea raspunde si la intrebarea “care este magazinul in care ai cea mai putina incredere?”

Conteaza foarte mult preturile afisate, descrierea produsului, timpul de livrare, problemele cu garantia, suportul tehnic, daca reducerile afisate au fost reale sau nu si asa mai departe. Toate aceste aspecte ne permit sa avem un magazin online preferat sau din contra, unul de care ar fi bine sa ne ferim.

In functie de rezultatele acestui sondaj, vom putea vedea care este magazinul de incredere in anul 2016 din punctul de vedere al cititorilor androidro.ro si care este magazinul sau care sunt magazinele de care trebuie sa ne ferim.

Lista este stufoasa, nu ducem lipsa de oferte in comertul online, insa am ales numai cele mai populare magazine online din Romania si cele mai cunoscute in China.

Iata si intrebarile:

[yop_poll id=”15″]

[yop_poll id=”16″]

[yop_poll id=”18″]

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

7 COMENTARII

  1. Magazinul din China de unde am cumparat de cele mai multe ori este gearbest ,peste 25 comenzi , nu am avut probleme cu comenzile vin cam in 3 saptamani , produsele sunt descrise corect. .Le stiu pe toate magazinele pe care le -ai prezentat mai putin etotalk . Gearbest au preturile cele mai bune sau asemanatoare cu celellate magazine chinezesti insa ce imi place e ca poti cumpara un produs cu 30 % mai ieftin pe baza punctelor acumulate de la cumparaturile anterioare si de la review-rile produselor cumparate de la ei

  2. Cel mai serios site din China mi de pare GearBest. Mi-au schimbat un telefon defect cu unul nou fara probleme. La noi cel mai serios rămâne eMag iar cel mai slab este Quickmobile datorită problemelor cu garanția.

  3. Din România e emag ,nu cred că alt magazin ți-ar fi dat bani înapoi pe un produs care a fost folosit 11 luni ?
    Din China nu am comandat si nu cred că o să o fac prea curând ?

  4. Interactionez cu emag de multă vreme,am cumparat zeci de produse.Livrare,garantie,inlocuire produs stricat iremediabil,comunicare,toate au fost prompte.GearBest e ok din toate punctele de vedere,asta pot spune dupa 5 comenzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here