Connect with us

Stiri despre telefoane

Sondaj: In ce magazine ati avut increderea cea mai mare in 2016? China vs Romania

Published

on

Sondaj: In ce magazine ati avut increderea cea mai mare in 2016? Comertul online a crescut enorm in ultima perioada, au aparut multe site-uri noi atat in Romania dar mai ales in China acolo unde gasim de cele mai multe ori produsele la preturi mult mai bune.

In acest articol voi face practic doua sondaje, unul al magazinelor din Romania si apoi unul pentru magazinele din China si cred ca aproape toata lumea a facut macar o comanda pe internet si are deja o parere formata despre un magazin anume. Insa veti putea raspunde si la intrebarea “care este magazinul in care ai cea mai putina incredere?”

Conteaza foarte mult preturile afisate, descrierea produsului, timpul de livrare, problemele cu garantia, suportul tehnic, daca reducerile afisate au fost reale sau nu si asa mai departe. Toate aceste aspecte ne permit sa avem un magazin online preferat sau din contra, unul de care ar fi bine sa ne ferim.

Advertisement

In functie de rezultatele acestui sondaj, vom putea vedea care este magazinul de incredere in anul 2016 din punctul de vedere al cititorilor androidro.ro si care este magazinul sau care sunt magazinele de care trebuie sa ne ferim.

Lista este stufoasa, nu ducem lipsa de oferte in comertul online, insa am ales numai cele mai populare magazine online din Romania si cele mai cunoscute in China.

Iata si intrebarile:

Advertisement

[yop_poll id=”15″]

[yop_poll id=”16″]

[yop_poll id=”18″]

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
7 Comments

7 Comments

 1. Sorin

  decembrie 8, 2016 at 18:15

  Ca si magazin serios din China as mai adauga http://www.dx.com, de pe care personal am comandat citeva produse, transportul fiind gratuit.

 2. klucian2222

  decembrie 8, 2016 at 18:32

  Magazinul din China de unde am cumparat de cele mai multe ori este gearbest ,peste 25 comenzi , nu am avut probleme cu comenzile vin cam in 3 saptamani , produsele sunt descrise corect. .Le stiu pe toate magazinele pe care le -ai prezentat mai putin etotalk . Gearbest au preturile cele mai bune sau asemanatoare cu celellate magazine chinezesti insa ce imi place e ca poti cumpara un produs cu 30 % mai ieftin pe baza punctelor acumulate de la cumparaturile anterioare si de la review-rile produselor cumparate de la ei

 3. Gabriel Ion

  decembrie 8, 2016 at 16:33

  Cel mai serios site din China mi de pare GearBest. Mi-au schimbat un telefon defect cu unul nou fara probleme. La noi cel mai serios rămâne eMag iar cel mai slab este Quickmobile datorită problemelor cu garanția.

 4. Gabi

  decembrie 8, 2016 at 19:33

  Am luat recent un televizor și un monitor de pe eMAG și au fost foarte prompti rapizi și serioși. Un feedback pozitiv pt ei.

 5. CristiMg

  decembrie 8, 2016 at 21:45

  *Cel mai serios din Romania eMag (livrare,service) ,f64 ,PC Garage(este tot al eMag)
  *neseriosi Altex,Flanco,Domo daca mai exista

 6. Cristi ghidarcea

  decembrie 9, 2016 at 00:10

  Din România e emag ,nu cred că alt magazin ți-ar fi dat bani înapoi pe un produs care a fost folosit 11 luni ?
  Din China nu am comandat si nu cred că o să o fac prea curând ?

 7. Dan Ababei

  decembrie 9, 2016 at 06:22

  Interactionez cu emag de multă vreme,am cumparat zeci de produse.Livrare,garantie,inlocuire produs stricat iremediabil,comunicare,toate au fost prompte.GearBest e ok din toate punctele de vedere,asta pot spune dupa 5 comenzi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des