Acasă Stiri Android Si Noutati Stergerea istoricului locatiilor si cum vedem pe unde ne-am plimbat!

Stergerea istoricului locatiilor si cum vedem pe unde ne-am plimbat!

0

Stergerea istoricului locatiilor – Nu este suficient sa opresti locatia pe telefon dupa ce ti-ai terminat traseul. Datele raman salvate in telefon, asta in cazul in care nu ai oprit aceasta optiune.

Apoi, daca nu ai sters istoricul locatiilor si nici nu vrei sa le stergi, vei avea posibilitatea de a vedea pe unde anume te-ai plimbat zilele trecute. In ce orase sau pe ce strazi, cat anume a durat calatoria, daca ai facut-o pe jos sau cu masina, cati km ai parcurs, etc.

Este o functie buna daca vrei sa urmaresti traseul unui copil (in cazul in care nu doresti sa instalezi alta aplicatie care ar putea face asta.)

Apoi, sunt persoane care vor oarecum sa-si ascunda locurile pe unde au fost, motivele cred ca sunt lesne de inteles ;). Deci, iata unde trebuie sa intram in setarile telefonului si ce anume sa bifam (sau debifam).

Tutorialul a fost realizat cu ajutorul unui telefon OnePlus ce ruleaza Android 10, dar in mod normal, nu ar trebui sa difere f oarte mult in functie de terminal!

– Intra in meniul telefonului / setari / locatie si cauta optiunile din partea de jos. Pe telefonul pe care l-am folosit apar urmatoarele:

  • Afisarea locatiei in Google
  • Istoricul locatiilor Google
  • Precizia locatiilor Google
  • Serviciul de localizare in caz de urgenta (activat in mod default)

– Pe noi ne intereseaza istoricul locatiilor si dupa ce dam click, suntem rugati sa selectam contul dorit (asta numai daca avem mai multe conturi de Google sincronizate). Dupa ce selectam contul, ni se deschid mai multe pagini, ceva de genul acesta:

Asa cum observam in captura de mai sus, ne sunt puse la dispozitie mai multe optiuni. Putem sa le setam individual si daca dorim, putem debifa direct “istoricul locatiilor”.

 

Cand apasam pe “gestionati activitatea”, ni se deschide tot istoricul, inclusiv locatiile pe care le-am vizitat intr-un anumit interval de timp. Pe langa acestea, putem afla multe alte date, asa cum veti descoperi singuri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here