baterie

Ce parere aveti despre tableta Teclast M50 Pro?

Ce parere aveti despre tableta Teclast M50 Pro?

Ce parere aveti despre tableta Teclast M50 Pro? Probabil nu stiti, dar este vorba despre un producator consacrat in domeniul tabletelor chinezesti cu Android sau Windows, firma aceasta fiind infiintata la inceputul anilor 2000.

Si atunci cand erau la moda telefoanele chinezesti sau tabletele tot chinezesti, ofertele lor erau chiar multe si atractive. Iata ca nu au disparut de pe piata asa cum s-a intamplat cu multi alti producatori. Cred ca primul articol despre produsele lor l-am scris acum 9 ani de zile!

Teclast M50 Pro – tableta cu Android 13 si pret bun

Acum, cei de la geekbuying.com mi-au oferit un cupon de reducere pentru acest gadget, cupon ce scade pretul cu aproape 100 de lei. Oferta o vedeti la finalul articolului, tot acolo este si codul respectiv. Are un procesor Unisoc T616 si ar trebui sa ne asteptam la maxim 300.000 puncte in AnTuTu.

Deci, perfecta mai mult pentru multimedia, retele de socializare si ceva jocuri cu grafica nu chiar de top. Ecranul nu are de ce sa dezamageasca, display cu laminare completa, IPS LCD cu rezolutie FHD+ si diagonala de 10.1 inch.

Ce parere aveti despre tableta Teclast M50 Pro?

Luminozitatea este de 350 nits si poate parea mica la prima vedere, dar nu este un smartphone pe care-l vom folosi afara si probabil ca in interior nu vom simti nevoia de mai mult.

Ce parere aveti despre tableta Teclast M50 Pro?

Laminarea completa a unui ecran se refera la un proces de fabricatie in care panoul de afisare, stratul tactil (touchscreen) si sticla de protectie sunt lipite impreuna intr-o singura unitate. Acest lucru elimina spatiul de aer dintre aceste straturi, rezultand intr-o imbunatatire a calitatii vizuale si a preciziei tactile.

Ce parere aveti despre tableta Teclast M50 Pro?

Continuam cu carcasa spate ce este fabricata din aluminiu, o grosime de numai 7.8 mm, 8GB memorie RAM + inca 8 ce pot fi adaugati virtual, Bluetooth, WiFi, 4G, GPS (conectivitate extinsa), jack audio, acumulator de 6000 mAh, camera foto prinicpala de 13MP si 5MP.

Teclast M50 Pro are specificatii tehnice decente, de remarcat in primul rand ecranul si conectivitatea extinsa. Daca sunteti interesati, oferta poate fi accesata aici. Codul GKB23SS08 reduce pretul pana la 145 euro.