Connect with us

Stiri despre telefoane

iPhone 15 si iPhone 15 Plus la Telekom Romania in oferta

Published

on

iPhone 15 si iPhone 15 Plus la Telekom Romania in oferta, moment bun pentru abonati sa consulte oferta si de ce nu, poate reusesc sa puna mana pe un model la un pret mai mic. Operatorii de telefonie mobila mai fac astfel de oferte la prelungirea abonamentului, portare, poate chiar si un sistem de rate.

Specificatii de Top

Atat iPhone 15 cat si iPhone 15 Plus sunt dotate cu noul cip A16 Bionic si suporta incarcare prin USB-C. Pe langa acestea, noile modele includ si o optiune de teleobiectiv 2x, care aduce un plus de calitate in fotografiile realizate.

Pentru cei care doresc si mai mult, iPhone 15 Pro si iPhone 15 Pro Max sunt cele mai usoare variante Pro lansate de Apple pana acum. Acestea sunt fabricate din titan, un material extrem de rezistent si usor, si includ un sistem foto avansat, completat de un cip A17 Pro pe 3nm, cel mai performant la ora actuala si cu rezultate remarcabile in teste.

Advertisement

Preturi si Oferte

Precomenzile pentru gama iPhone 15 pot fi plasate pe site-ul Telekom Romania, iar telefoanele vor fi disponibile incepand cu 22 septembrie 2023. Preturile incep de la 3.796 de lei pentru modelul iPhone 15 cu 128GB de stocare. Modelul iPhone 15 Plus de 128 GB porneste de la 4.582 de lei, 15 Pro de 128 GB are un preț de 5.266 de lei, iar ProMax de 256GB va putea fi achiziționat de la 6.670 de lei.

Toate preturile sunt exprimate in lei si includ TVA. Acestea sunt valabile in cazul incheierii unui contract pe 24 de luni, cu abonamentul Nelimitat 19 si 5G Nelimitat, in cazul portarii. Observam ca preturile sunt mai mici fata de oferta magazinelor online.

Cum sa Faci o Precomanda

Pentru informatii suplimentare despre preturi si disponibilitate, vizitati site-ul  operatorului, la sectiunea “Precomanda iPhone 15 “, sau accesati aplicatia MyAccount.

Advertisement

Lansarea acestor noi modele reprezinta un moment important pentru Telekom Romania Mobile si pentru piata de telefoane mobile din Romania. Cu aceasta noua gama, compania isi intareste pozitia ca unul dintre cei mai importanti furnizori de smartphone-uri de calitate din tara.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des