Connect with us

Stiri despre telefoane

Ce prefera romanii in 2022? Netflix, HBO sau Amazon Prime?

Published

on

JustWatch este un ghid internațional de streaming care ajuta peste 20 de milioane de utilizatori pe luna sa gaseasca continut de vizionat pe Netflix, Prime Video, Disney+ sau alte servicii de streaming din 100 de tari. De la ei avem si graficele pe care le observam atasate acestui articol, ele reprezinta audienta primului trimestru in Romania.

Datele sunt culese in intervalul 01.01 – 31.03.2022, observam in grafic si serviciul HBO MAX. Insa, avand in vedere ca acesta a fost lansat abia in data de 8 martie, sa spunem ca acestea nu reflecta adevaratul potential HBO si ca trebuie sa asteptam inca o perioada pentru a afla daca MAX reuseste sa creasca mai mult. Netflix domina in Romania cu 39 procente, urmeaza Prime Video cu 26%, Horizon GO cu 8% si HBO MAX cu 2%.

HBO sau Amazon Prime

Tabelul de mai jos nearata si anumite tendinte in acelasi inteval de timp. Netflix pare sa fie stabil, mici fluctuatii sunt si in dreptul serviciului Prime Video, Horizon Go are o mica scadere. HBO MAX pare sa prezinte un interesa mai mare si se observa cresterea constanta.

Advertisement

Interesant sa aflam ce se va intampla in perioada urmatoare, probabil ca in vara vom mai primi astfel de date interesante si vom vedea daca HBO MAX a reusit sa atraga cat mai multi clienti. HBO GO a devenit MAX din 8 martie 2022.

Amazon Prime

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des