Connect with us

Stiri despre telefoane

Panouri solare Allview, Visual Fan pe piața energiei green regenerabile

Published

on

Panouri solare Allview, Visual Fan pe piața energiei regenerabile – Observam in ultima perioada o schimbare de macaz a brasovenilor. Daca am fost obisnuiti sa primim cate un flagship in fiecare an, tacere pe 2022, posibil sa nu exista un telefon de top anul acesta. Nici despre televizoare nu am mai primit noutati, identic si pentru tablete sau dispozitive de tip laptop.

Sunt gadegturi cu care Allview ne-a obisnuit. Insa, ei par sa adopte o noua strategie. La final de an aflam despre autoturismul electric, in primavara despre robotul pe care vor sa-l dezvolte, despre oglinda inteligenta si alte produse SMART. Nu este rau nici asa.

Green by Allview – Astazi, printr-un comunicat de presa, suntem informati despre deschiderea unei noi linii de business – „Solar Energy” și intrarea pe piața energiei regenerabile. Noua linie de business face parte din strategia Green by Allview, prin care compania Visual Fan își dorește alinierea la noile tendințe globale, de protejare a mediului înconjurator, reducere a amprentei de carbon și optimizare a costurilor utilizatorilor, initiativa ce merita salutata.

Advertisement

Panouri solare Allview

panouri solare allviewPortofoliul companiei include atât panouri solare, cât și kit-uri complete (On-grid, Off-grid și Hybrid) care se pot personaliza în funcție de necesarul consumatorilor. Prin noua linie de business, compania oferă clienților săi soluții energetice durabile, ca răspuns la schimbările climatice și economice, pentru optimizarea costurilor și minimizarea emisiilor de gaze cu efect de seră.

Prețuri-  de la 17.990 lei pentru un kit complet și de la 999 lei pentru un panou fotovoltaic Allview de 455W. Se pot face achiziții în rate. Orice kit comandat până la data de 30 iunie a.c., primește cadou un panou fotovoltaic Allview de 455W.

Panouri solare Allview, Visual Fan pe piața energiei green regenerabile

Oferta comercială îmbină panouri solare Allview a căror putere este de 455W cu randament de 20.9% și optimizare cu 3 diode, care asigură funcționarea sistemului atunci când o parte din panou este umbrită, cu o serie de soluții personalizabile în funcție de anumite particularități, precum: necesarul de consum al utilizatorilor, dispunerea proprietății raportat la punctele cardinale, structura acoperișului, dar și alte elemente.

Consumatorii pot opta atât pentru achiziția independentă a panourilor, cât și a kit-urilor. Inclusiv montajul acestora se poate planifica online, doar la un click distanță, facilitând astfel achiziția și instalarea sistemului pentru clienți, care au și posibilitatea de plată în rate.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des