Connect with us

Samsung vorbeste despre gaura dintre A54 si S23, nu va ganditi la vreo defectiune tehnice, mai mult trebuie sa va imaginati ceva lipsa, adica un model pe care-l asteptam de aproape 2 ani de zile, unul care s-a bucurat de un real succes in trecut si care intr-un final, va sosi in cel mai scurt timp.

Este vorba despre “veriga lipsa”, modelul Fan Edition al seriei S23. Cel ce va fi cu siguranta un best buy. Pret sub modelele flagship, performante asemanatoare si un design care sa ne duca cu gandul la ceva scump.

Acum, un reprezentant Samsung a confirmat pentru Android Authority ca un smartphone Galaxy FE va fi lansat in curand.

“Exista o lacuna de dimensiunea unui FE intre Galaxy A54 5G si Galaxy S23, nu-i asa?” l-a intrebat publicatia respectiva pe Justin Hume, vicepresedintele diviziei de mobile Samsung din Africa de Sud, intr-un interviu.

Samsung vorbeste despre gaura dintre A54 si S23

“Da, exista o gaura de dimensiunea lui FE acolo, chiar acum”, a raspuns directorul, inainte de a rade. “Se va face un anunt. Iminent.” O putem lua ca pe o confirmare oficiala a noului model, cel despre care am tot vorbit aici. Va dati seama ca nu o vorbit nimic despre design sau despre specificatiile tehnice, dar deja le cunoastem (in mare parte).

Samsung vorbeste despre gaura dintre A54 si S23

Un mister a fost si in jurul procesorului. Se zvonea ca va sosi numai cu Snapdragon, apoi invers, numai cu Exynos. Pana la urma, se pare ca s-a rezolvat si misterul procesoarelor. Exact ca pana acum, unele regiuni vor primi Qualcomm, altele un chipset produs de Samsung, adica Exynos 2200.

Sunt procesoarele flagship ale anului trecut, unele extrem de performante si acum, in 2023. Dar este si o modalitate de a tine preturile mai jos si de a face din Galaxy S23 Fan Edition un smartphone ce probabil va merita pretul cerut de producator, ramane de vazut cat de mult vor cere.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!