Connect with us

Stiri despre telefoane

Ce pret are in Romania unul dintre cele mai bune telefoane din lume

Published

on

Ce pret are in Romania unul dintre cele mai bune telefoane din lume, poate chiar cel mai bun cand vine vorba despre camere foto, video, optimizarea acestora si implementarea softului sau a aplicatiei. Insa, Sony Xperia 1 IV nu se poate lauda cu cel mai fresh si mai modern design, probabil ca acesta este minusul principal.

Camera de selfie este integrata deasupra ecranului, o alegere pe care producatorii o faceau in trecut. Cu toate ca ecranul este plin de tehnologie, senzorul de amprente este amplasat si el intr-o pozitie clasica, adica in partea laterala.

cel mai bun telefon

Cel mai bun telefon din lume? Dar oricum, Sony nu trage tare pe divizia de telefoane mobile, ei mai mult vor sa arate ca se poate si altceva. Cine va alege sa-l cumpere, va sti de ce o va face si nu va lua in considerare cele scrise la inceputul articolului. Este si primul telefon din lume cu zoom optic in intervalul 85-125 mm. In plus, iata ce tehnologii sau functii mai intalnim in interior:

Advertisement

telefon sony 2022

  • Music Pro pentru înregistrarea melodiilor în stil studio.
  • Display 4K HDR cu rata de refresh de 120 Hz, protectie Corning Gorilla Glass Victus.
  • Tehnologie pentru imagistica Alpha, imprumutata de la aparatele foto.
  • Sunet optimizat de echipa Sony Music Entertainment, jack audio si difuzoare stereo. Dolby Atmos in colaborare cu Sony Pictures Entertainment.
  • 360 Reality Audio, Dynamic vibration system.
  • Camere de 12MP cu zoom optic continuu in intervalul 3.5x-5.2x
  • Stabilizare pe 5 axe, optica Zeiss.
  • Suport Native Sony Alpha.
  • Standard IP68, etc.

Ce pret are in Romania unul dintre cele mai bune telefoane din lume

 

Acestea sunt numai cateva, dar este clar ca nu discutam numai despre un simplu flagship  cu procesor de tip Snapdragon 8 Gen 1. Pretul? Altex l-a adaugat ieri in oferta si pentru versiunea cu 12GB RAM va trebui sa platim 6599 lei! Ca promotie limitata, magazinul ofera si un voucher de 1200 lei. Insa, acest voucher poate fi utilizat numai pentru achizitionarea unei perechi de casti Sony. Lista cu specificatii

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des