Connect with us

Stiri despre telefoane

Cum arata telefonul de top Xiaomi cu optica Leica

Published

on

Nu a trecut mult timp de cand anuntam noul parteneriat intre Xiaomi si Leica, acum putem admira prima fotografie reala a primului smartphone pe care vedem aplicat logo-ul companiei germane. Se pare ca nu va fi un model Ultra, ceea ce vedem in poza de mai jos se zvoneste ca este un Xiaomi 12S.

leica xiaomiProbabil ca vom asista la inca un model premium, unul dintre multele terminale ale seriei “12”. Si nu va fi singurul, se anunta inclusiv un 12S Pro. Nu sunt zvonuri, acestea deja au aparut in baza de date IMEI. Procesorul va fi noul Snapdragon 8+ Gen 1, chipset anuntat recent, o versiune ce a primit un mic boost de putere.

xiaomi optica leica

Daca marim putin poza si ne uitam mai in detaliu la modulul camerelor, ne putem da seama cu usurinta ca acesta este identic cu cel al telefonului Xiaomi 12. Probabil ca asta se va intampla si cu ecranul sau restul detaliilor. In afara de camere, nu cred ca vom asista la schimbari majore. Pretul se va duce mai in sus…

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171