baterie

Ce specificatii tehnice va avea ecranul telefonului OnePlus 9

Ce specificatii tehnice va avea ecranul telefonului OnePlus 9

Ecranul telefonului este una dintre cele mai importante componente. Practic, este piesa pe care o privim de fiecare data cand folosim telefonul si nu ne prea dorim ca experienta de utilizare sa fie una slaba.

Mai putin conteaza acum daca este vorba despre un AMOLED sau un IPS, este de dorit ca indiferent de tehnologia folosita, aceasta componenta sa nu ne dezamageasca. Observ anul acesta o strategie usor diferita din partea celor de la OnePlus.

Au inceput sa ofere mai multe informatii inainte de lansare, unele oficiale. Au batut palma cu un mare producator de senzori foto si cred ca au mari asteptari de la noua serie de telefoane. Seria OnePlus 9 va fi lansata oficial in data de 23 martie 2021.

Ce specificatii tehnice va avea ecranul telefonului OnePlus 9

Multe mistere nu prea mai ascund aceste telefoane. Tot in mod oficial, am putut admira si partea de design, cunoastem detali legate de camerele foto si acum, le aflam pe cele ale ecranului. Deja producatorul a trimis telefonul pentru a fi testat de catre DisplayMate si rezultatele au fost forte bune, a primit un rating A+.

Ce specificatii tehnice va avea ecranul telefonului OnePlus 9

Atat OnePlus 9 cat și OnePlus 9 Pro vor avea un display care deja exista pe telefoanele OPPO Find X3. Display 10 bit, HDR10+ ce va fi capabil sa reproduca 1 miliard de culori, precum și 8192 de pași de ajustare a luminozitatii. Tehnologie OLED LTPO direct de la Samsung cu o rata de refresh adaptiva (5Hz / 120Hz).

Ajustare a luminozitatii pe 8192 trepte si o rezolutie 2K (1440p) in dreptul modelului PRO. Diagonala de 6.5″ pentru versiunea de baza si 6.67″ pentru cea de top (nefiind date oficiale). Acestea ar urma sa fie primele telefoane din lume cu ecrane LTPO flexibile, unele ce asigura o rata de reimprospatare inteligenta și un consum mai mic de energie.

Un alt avantaj al acestui tip de panou este acela ca accepta o ajustare adaptiva a ratei de reimprospatare in intervalul de 1-120Hz, aceasta putand fi comutata in funcție de scenariul de utilizare.