Cea mai buna aplicatie pentru înregistrare apeluri pe telefon – Sunt multe aplicatii pentru inregistrarea apelurilor in Google Play, unele sunt chiar false si inutile, unele contra cost si unele gratuite si chiar bune. 

Aceasta este chiar ok si chiar functioneaza, am testat-o si inregistrarea porneste automat odata cu initierea unui apel.. Iata descrierea ei, asa cum apare in Google Play:

inregistrare apel aplicatie android Cea mai buna aplicatie pentru înregistrare apeluri pe telefon

Înregistrați orice convorbire telefonică și alegeți convorbirile pe care doriți să le salvați. Puteți alege care apeluri să fie înregistrate și care să fie ignorate. Puteți asculta înregistrarea, puteți adăuga note și o puteți transmite altor persoane. De asemenea, Integrarea cu Google Drive™ și Dropbox vă permite să salvați și să sincronizați înregistrările în spațiul cloud.
Integrarea Google Drive funcționează cu Android versiunea 3.0 și versiunile ulterioare.
Vă rugăm să rețineți că înregistrarea apelurilor nu funcționează corect pe anumite dispozitive și poate produce înregistrări de calitate inferioară. De aceea vă sugerăm să încercați varianta gratuită înainte de a achiziționa varianta plătită.
Dacă întâmpinați probleme la înregistrare, încercați să înregistrați o altă sursă audio sau să folosiți opțiunea “Activare automată difuzor”.
Apelurile înregistrate sunt păstrate în Inbox.

Dacă doriți, puteți schimba directorul de destinație pentru înregistrări, alegând cardul SD. Puteți specifica și capacitatea pentru Inbox. Numărul de apeluri salvate este limitat numai de capacitatea memoriei telefonului.
Conversațiile pe care le considerați importante pot fi salvate, iar acestea vor fi stocate în directorul “Apeluri salvate”. În caz contrar, apelurile mai vechi vor fi șterse automat atunci când se acumulează cele noi.
Puteți activa un meniu “Rezumat apel” cu opțiuni, care să apară imediat după încheierea unui apel.
Puteți căuta înregistrările după persoană, număr de telefon sau comentariu.

Există 3 setări standard pentru înregistrarea automată:
Înregistrează tot (opțiunea standard) – această opțiune înregistrează toate apelurile, cu excepția persoanelor selectate în prealabil pentru ignorare.
Ignoră tot – această opțiune nu înregistrează niciun apel, cu excepția persoanelor selectate în prealabil pentru înregistrare.
Ignoră contacte – această opțiune înregistrează toate apelurile cu persoanele care nu se află în agenda de contacte, cu excepția contactelor selectate pentru înregistrare.
Numai în versiunea Pro: puteți opta pentru salvarea automată a apelurilor unor anumite persoane, iar apelurile vor fi salvate în cloud.

Aplicatia se descarca gratuit de AICI.

Cea mai buna aplicatie pentru înregistrare apeluri pe telefon
CITESTE SI:  Aplicatia Spotify Romania, inutila gratuita dar buna cu plata

4 COMMENTS

  1. Cum se numește aplicația?
    Nu vad nicăieri numele aplicației. Poate îmi scapă mie.

  2. Am incercat-o pe in LG Optimus L5 II si a mers perfect. In schimb pe Huawei P8 Lite nu face nimic. Nici pe Samsung SIII mini nu a functionat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree