Acasă Aplicatii telefoane Android 2021 Aplicatia de camera Photoshop Camera, gratuita in Google Play

Aplicatia de camera Photoshop Camera, gratuita in Google Play

5

Aplicatia de camera Photoshop Camera ajunge in Google Play si poate fi utilizata cu incredere, este dezvoltata de catre Adobe. In plus, este complet gratuita si nu ne va bate la cap cu tot felul de reclame.

Dar nu este deloc genul de aplicatie care o poate inlocui pe cea instalata de catre producator. Mai exact, nu este destinata pentru fotografiatul clasic. Dar cei interesati de tot felul de filtre, lentile, efecte sau diverse controale, efecte selfie, o poate utiliza fara probleme.

Genul de utilizator care adora sa-si modifice pozele si apoi sa se laude cu ele pe retelele de socializare. Eu am instalat aplicatia si am utilizat-o putin, pot spune ca este destul de capabile si are multe optiuni integrate, multe fiind gratuite. Efectele pot fi aplicate in timp real, sau ulterior.

Dupa instalare, o deschidem si suntem nevoiti sa ne conectam cu un cont (Google sau Facebook). Primim chiar si 2 GB de stocare externa, pozele pot fi salvate si in galeria default a telefonului mobil.

Galerie foto aplicatia de camera “Photoshop Camera”.

Aplicare filtre și efectele Photoshop cu un singur atingere. Cu peste 80 de filtre personalizate, este ușor sa le schimbați sau sa le salvați ca preferinte pentru a le folosi din nou.

Baza de date include: Portret, Studio Light, Bloom, Pop Art, Spectrum, Desync, Food, Peisaj, Cer natural, Analog, Noapte, Ceruri comice, Interstellar, Dreamcatcher, Celestial, Supersize, Double Expo, Prism, Echo Color, Media mixte, Cer albastru, etc

• Efecte in timp real cu ajutorul AI, recomandari pentru rezultate optime, optiuni multiple pentru modul portret, funcția Light Light din Photoshop Camera optimizeaza iluminarea, eliminand aspectul de umbra. Pentru selfie-urile de grup, Photoshop Camera recunoaște locul în care se afla fiecare subiect, astfel încat sa nu mai existe distorsiuni, funcția Bokeh ușureaza aplicarea rapida a efectelor.

Restul detaliilor si link pentru descarcare gratuita, AICI.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here