Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Aplicatia de camera Photoshop Camera este gratuita in Google Play

Published

on

Aplicatia de camera Photoshop Camera este gratuita in Google Play

Aplicatia de camera Photoshop Camera ajunge in Google Play si poate fi utilizata cu incredere, este dezvoltata de catre Adobe. In plus, este complet gratuita si nu ne va bate la cap cu tot felul de reclame.

Dar nu este deloc genul de aplicatie care o poate inlocui pe cea instalata de catre producator. Mai exact, nu este destinata pentru fotografiatul clasic. Dar cei interesati de tot felul de filtre, lentile, efecte sau diverse controale, efecte selfie, o poate utiliza fara probleme.

Aplicatia de camera Photoshop Camera este gratuita in Google Play

Genul de utilizator care adora sa-si modifice pozele si apoi sa se laude cu ele pe retelele de socializare. Eu am instalat aplicatia si am utilizat-o putin, pot spune ca este destul de capabile si are multe optiuni integrate, multe fiind gratuite. Efectele pot fi aplicate in timp real, sau ulterior.

Advertisement

Dupa instalare, o deschidem si suntem nevoiti sa ne conectam cu un cont (Google sau Facebook). Primim chiar si 2 GB de stocare externa, pozele pot fi salvate si in galeria default a telefonului mobil.

Aplicatia de camera Photoshop Camera este gratuita in Google Play si merita instalata

Aplicare filtre și efectele Photoshop cu un singur atingere. Cu peste 80 de filtre personalizate, este ușor sa le schimbați sau sa le salvați ca preferinte pentru a le folosi din nou.

Baza de date include: Portret, Studio Light, Bloom, Pop Art, Spectrum, Desync, Food, Peisaj, Cer natural, Analog, Noapte, Ceruri comice, Interstellar, Dreamcatcher, Celestial, Supersize, Double Expo, Prism, Echo Color, Media mixte, Cer albastru, etc

Advertisement

• Efecte in timp real cu ajutorul AI, recomandari pentru rezultate optime, optiuni multiple pentru modul portret, funcția Light Light din Photoshop Camera optimizeaza iluminarea, eliminand aspectul de umbra. Pentru selfie-urile de grup, Photoshop Camera recunoaște locul în care se afla fiecare subiect, astfel încat sa nu mai existe distorsiuni, funcția Bokeh ușureaza aplicarea rapida a efectelor.

Restul detaliilor si link pentru descarcare gratuita, AICI.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

5 Comments

5 Comments

 1. K. Bogdan

  iunie 12, 2020 at 14:13

  Se pare ca nu merge instalata pe orice telefon, am un huawei p10 lite si imi zice ca dizpozitivul nu e compatibil.

 2. Mihai

  iunie 12, 2020 at 17:26

  Nici pe xiaomi mi6 nu merge.

  • Cosmin

   iunie 12, 2020 at 18:14

   Cui nu-i merge, poate cauta versiunea apk pe Google. Asa merge garantat

   • K. Bogdan

    iunie 13, 2020 at 11:11

    Trebuie minim android 9,huawei p10 lite nu are maxim android 8.

 3. Cosmin

  noiembrie 26, 2020 at 17:44

  test 1

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des