Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Cea mai buna aplicatie pentru prognoza meteo in 2019

Cea mai buna aplicatie pentru prognoza meteo in 2019

11

Cea mai buna aplicatie pentru prognoza meteo – Sunt multe aplicatii de acest gen in Google Play si contrar asteptarilor, majoritatea isi fac treaba bine. Depinde si ce servere pentru prognoza folosesc, cele mai cunoscute sunt: Foreca, Met.no, Weather Underground, Open Weather Map sau Yahoo Weather.

De-a lungul timpului, am mai prezentat astfel de aplicatii, insa m-am concentrat mai mult pe cele de tip widget. Daca tot am amintit despre un widget meteo, cel mai bun il gasiti in acest top si il folosesc de ceva timp.

Insa, de data aceasta, discutam strict despre o aplicatie. Este precisa, bogata in informatii si cu un meniu bine pus la punct. Din pacate, perioada gratuita este de numai 3 zile. Daca vrei sa mergi mai departe cu ea, va trebui sa platesti in jur de 20 de lei pe luna.

Aplicatie pentru prognoza meteo – Aplicatia se numeste NOAA Weather Radar Live & Alerts, are un rating de 4.4 in Google Play si a fost descarcata pana acum de peste 10 milioane de utilizatori. Gasiti link direct, la finalul articolului. Iti arata prognoza meteo actuala si cea pe 7 zile, locatia o selectezi simplu, cu un click pe harta.

Radar meteo in timp real, iti arata cantitatea de precipitatii ce ar putea urma (zapada sau ploaie), prognoza actuala, pe 24 ore sau 7 zile. Prognoza actuala include temperatura reala dar si cea resimtita, cantitatea de precipitatii, presiunea atmosferica, umiditatea, viteza vantului si vizibilitatea.

Pentru a vedea prognoza meteo, trebuie pur si simplu sa alegi o zona de pe harta, poti alege chiar si un bulevard dintr-un anumit oras.

Dupa instalare, ai acces la perioada gratuita de 3 zile. Pentru asta, este important sa apesi pe acel “X”, asa cum iti arat in imaginea de mai jos. Daca vei apasa pe “Continue Trial”, vei fi redirectionat tot catre plata. 99 lei si poti cumpara aplicatia in mod full sau mai putin avantajos, 22 lei pe luna.

aplicatie pentru prognoza meteo -

Aplicatie pentru prognoza meteo – Aplicatia NOAA Weather Radar Live & Alerts poate fi descarcata de AICI. Mai jos, vedeti interfata, meniul si setarile disponibile:

Prognoza meteo pe luni (mai 2019, iunie 2019, iulie 2019, august 2019, septembrie 2019, octombrie 2019, noiembrie 2019, decembrie 2019) gasiti pe accuweather.com/extins

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

11 COMENTARII

  1. Am testat multe aplicații cunoscute de vreme. Nici una nu a fost la fel de exactă cu vremea din zona mea.
    Cea mai exactă este una mai puțin cunoscută care se numește: Meteo & Radar: Vremea Romania.

  2. Zici tu ca e cea mai buna? Am testat peste 10 aplicatii meteo, dar cand zici ca e buna nu exista sa dea rateuri, si de multe ori destul de mari gen afara ploua dar pe telefon e soare sau invers. Cel putin pe zona mea nu am gasit una perfecta. Merg acuma pe cea implicita Samsung, google sau iOS, toate 3 luand prognoza de pe weather channel

  3. Prefer Meteo&Radar. Cea mai mare precizie in afișarea temperaturii curente, a prognozei, are și radar și…..e gratuita Iar de testat…tot așa, zeci de aplicații…..până la asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here