baterie

Aplicatie pentru prognoza meteo pe telefon 2021

Aplicatie pentru prognoza meteo pe telefon 2021

Aplicatie pentru prognoza meteo pe telefon 2021 – Sunt multe aplicatii de acest gen in Google Play si contrar asteptarilor, majoritatea isi fac treaba bine. Depinde si ce servere pentru prognoza folosesc, cele mai cunoscute sunt: Foreca, Met.no, Weather Underground, Open Weather Map sau Yahoo Weather.

De-a lungul timpului, am mai prezentat astfel de aplicatii, insa m-am concentrat mai mult pe cele de tip widget. Daca tot am amintit despre un widget meteo, cel mai bun il gasiti in acest top si il folosesc de ceva timp.

Insa, de data aceasta, discutam strict despre o aplicatie. Este precisa, bogata in informatii si cu un meniu bine pus la punct. Din pacate, perioada gratuita este de numai 3 zile. Daca vrei sa mergi mai departe cu ea, va trebui sa platesti in jur de 20 de lei pe luna.

Aplicatie pentru prognoza meteo pe telefon 2021

Aplicatie pentru prognoza meteo – Aplicatia se numeste NOAA Weather Radar Live & Alerts, are un rating de 4.4 in Google Play si a fost descarcata pana acum de peste 10 milioane de utilizatori. Gasiti link direct, la finalul articolului. Iti arata prognoza meteo actuala si cea pe 7 zile, locatia o selectezi simplu, cu un click pe harta.

Radar meteo in timp real, iti arata cantitatea de precipitatii ce ar putea urma (zapada sau ploaie), prognoza actuala, pe 24 ore sau 7 zile. Prognoza actuala include temperatura reala dar si cea resimtita, cantitatea de precipitatii, presiunea atmosferica, umiditatea, viteza vantului si vizibilitatea.

Pentru a vedea prognoza meteo, trebuie pur si simplu sa alegi o zona de pe harta, poti alege chiar si un bulevard dintr-un anumit oras.

Dupa instalare, ai acces la perioada gratuita de 3 zile. Pentru asta, este important sa apesi pe acel “X”, asa cum iti arat in imaginea de mai jos. Daca vei apasa pe “Continue Trial”, vei fi redirectionat tot catre plata. 99 lei si poti cumpara aplicatia in mod full sau mai putin avantajos, 22 lei pe luna.

Aplicatie pentru prognoza meteo pe telefon 2021

Aplicatie pentru prognoza meteo – Aplicatia NOAA Weather Radar Live & Alerts poate fi descarcata de AICI. Mai jos, vedeti interfata, meniul si setarile disponibile:

Prognoza meteo pe luni (mai 2019, iunie 2019, iulie 2019, august 2019, septembrie 2019, octombrie 2019, noiembrie 2019, decembrie 2019) gasiti pe accuweather.com/extins