baterie

TOP 5 aplicatii Android ale anului 2018, cele mai bune

TOP 5 aplicatii Android ale anului 2018, cele mai bune

TOP 5 aplicatii Android ale anului 2018, cele mai bune pe care le-am testat si pe care le folosesc aproape zi de zi. Sunt aplicatii pe care le-am mai prezentat pe androidro.ro, insa merita o capitulare si sa fie folosite zi de zi.

Ce inseamna o aplicatie Android buna? In primul rand, trebuie sa-si faca treaba asa cum trebuie, sa nu se blocheze, sa ofere rezultate bune si sa nu te asaltaze cu reclame. Ma refer la genul de reclama care iti apare pe tot ecranul si trebuie sa astepti pana ai posibilitatea sa treci mai departe.

Desigur, un dezvoltator trebuie sa afiseze reclame, este normal sa castige bani de pe urma muncii lui, insa trebuie sa o faca decent. Aplicatia pe care eu o consider nr 1 a anului 2018, nu are deloc reclame si este poate cea mai buna “inventie”. O folosesc zi de zi si daca sunt posesori de telefoane care nu au auzit de ea, o recomand 100%

TOP 5 aplicatii Android ale anului 2018

1 – YouTube Vanced

Playback in fundal sau chiar si cu ecranul oprit, calitate video maxima si pentru telefoanele mai slab dotate, lipsa reclame, dark theme, PIP si asa mai departe, sunt chiar multe optiuni interesante pe care vi le ofera acest YouTube avansat. Nu gasiti aplicatia in Google Play, insa poate fi descarcata din diverse surse.

TOP 5 aplicatii Android ale anului 2018, cele mai bune

Eu am prezentat aplicatia pe larg intr-un articol, AICI gasiti si link de descarcare si tutorial, dar si capturi de ecran. O recomand, este genul de aplicatie pe care sa o utilizezi zi de zi.

2 – Open Camera

Este cea mai buna aplicatie de camera din Google Play, este si gratuita. Are un rating foarte mare si peste 10.000.000 de instalari. Asta spune totul despre ea. Aplicatie excelenta cand ai nevoie de mai multe setari, optiuni pe care nu le gasesti in mod normal in cadrul aplicatiilor preinstalate.

O recomand celor ce nu au telefoane foarte scumpe si automat, aplicatiile de camera nu sunt chiar atat de bine customizate. O puteti descarca de AICI.

3 – Aplicatii de tip Wallpaper

Sunt mai multe aplicatii de acest gen ce merita a fi testate si instalate pe telefon. Acesta este si motivul pentru care nu pot nominaliza numai una singura. Personal, folosesc 2 sau 3 aplicatii de acest gen si le folosesc prin rotatie.

Daca vreti ceva deosebit cu adevarat, va recomand aplicatia 3D Parallax. La ora redactarii acestui articol, aplicatia nu este gratuita, costa 6.35 lei. Insa, este ceva diferit de multe alte aplicatii de acest gen si ofera cu adevarat efecte 3D, direct pe ecranul principal. Este disponibila AICI si arata ca in capturile de mai jos.

Daca totusi vreti o aplicatie gratuita de wallpaper, recomand Emoji WallpapersWallpapers & Backgrounds for Me, sau daca aveti un display AMOLED, o puteti incerca pe cea de AICI.

4 – Aplicatii de tip weather widget

Si in acest caz, sunt multe disponibile in Google Play. Personal, folosesc de ceva timp numai aplicatia care se numeste Transparent clock & weather, este disponibila in mod gratuit, AICI. Este un widget care vine in mai multe configurari. Pentruactivare, trebuie sa intrati in zona de widgeturi sa sa-l alegeti pe cel preferat, sunt in jur de 5 la numar.

Este capabil sa arate pe ecranul principal prognoza meteo pe 5 zile, prognoza pe ore, notificari in cazul unor fenomene meteo extreme, avertizari de ploaie, ger, ninsoare, vant, temperatura actuala, calendar, dar si diverse functii ale telefonului. Toate acestea sunt disponibile in functie de widgetul pe care-l activati.

Aplicatia vine cu foarte multe setari disponibile, personal as fi dorit sa fie mai putine optiuni.

5 – ZEDGE

Desi nu este o aplicatie chiar noua, am folosit-o pe parcursul anului. Are peste 100.000.000 de descarcari si peste 6.000.000 de recenzii, asta spune multe despre potentialul aplicatiei Zedge. Daca mai sunt posesori de telefoane mobile care inca nu au instalat-o, recomand sa se joace putin cu ea.

Aplicatia pune la dispozitie o multime de imagini de fundal impartite in categorii, video wallpapers, insa cel mai mult imi place ca ofera posibilitatea de a instala cu usurinta tonuri de apel sau pentru notificari.

Practic, direct din aplicatie, poti schimba tonurile pentru notificari si sunetele pentru apeluri. Sunt foarte multe si impartite pe categorii. Sunt disponibile tonuri preluate de pe telefoanele Apple, Samsung, Huawei, etc, efecte de sunet, melodii “taiate” special pentru a fi setate ca ringtone, sunt inclusiv melodii populare in Romania. Aplicatia Zedge se descarca de AICI.

Alte aplicatii pe care le-am prezentat in 2018, gasiti AICI.