Connect with us

Stiri despre telefoane

Ceasul Apple costa cat un Android de top, Watch Ultra 2

Published

on

Ceasul Apple costa cat un Android de top, Watch Ultra 2, adica un flagship care iti ofera aproape totul. Si pentru a incepe direct cu pretul, este vorba despre Apple Watch Ultra 2 ce ajunge pana la 799 USD!

Stim ca produsele acestei companii sunt excelente si probabil acesta este cel mai bun smartwatch din lume, insa nu cumva este cam scump? Adica se apropie binisor de pretul celui mai accesibil iPhone 15, telefon mobil proaspat aparut, asa cum este si acest smartwatch.

Va intrebati ce anume face si ce componente sunt in interior? Sa spunem ca este frumos, cu o carcasa usoara din titan (49mm) ce este robusta si rezistenta la coroziune, rezistenta la apa de pana la 100 metri si testat conform standardului MIL-STD 810H1.

Advertisement

Ceasul Apple costa cat un Android de top, Watch Ultra 2

Este cel mai mare si mai luminos ecran de Apple Watch de pana acum, display Retina Always-On ce ajunge pana la 3000 de nits la intensitate maxima, 1.92 inch, tehnologie LTPO OLED.

Ceasul are GPS, buton customizabil ce poate capata diverse functii, difuzoare stereo si este capabil sa emita sunete de pana la 86 decibeli ce pot fi auzite chiar si de la 180 metri departare. Sunt prezente 3 difuzoare, chiar si un senzor ce poate masura temperatura apei. Rezista pana la -20 grade sau +55.

Ceasul Apple costa cat un Android de top, Watch Ultra 2

Apple Watch Ultra 2 are un procesor dual-core nou ce face ceasul mai rapid și permite funcții avansate, cum ar fi Siri pe dispozitiv și localizare precisa pentru iPhone. Motorul neural ajuta la procesarea mai rapida a sarcinilor de invatare automata.

Advertisement

Ceasul Apple costa cat un Android de top, Watch Ultra 2

Functiile sunt multiple, bogat in tot felul de optiuni, senzori si caracteristici. Zonele de antrenament se calculeaza automat, combina alergatul, ciclismul si inotul intr-un singur antrenament iar aplicatia Workout recunoaste automat cand treci de la o activitate la alta.

Ceasul Apple costa cat un Android de top, Watch Ultra 2

Aplicatia ECG poate inregistra bataile si ritmul cardiac folosind senzorul special, apoi verifica inregistrarea pentru fibrilatie atriala, o forma de ritm cardiac neregulat, sunt disponibile si notificari automate. Exista monitorizare avansata pentru somn, senzor pentru temperatura sau pentru masurarea nivelului de oxigen din sange.

Detecteaza automat accidentele si poate alerta autoritatile, o face si cand ai cazut, exista un senzor special si pentru asa ceva. Buton SOS si “o tona” de alte functii avansate si aplicatii multimple, inclusiv posibilitatea de a efectua plati sau magazin de aplicatii.

Advertisement

Livrarile vor incepe din data de 22 septembrie, pretul fiind de 799 USD, probabil atat va costa si prin Romania. Sa fie acesta cel mai avansat smartwatch din lume?

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des