baterie

Cel mai gros telefon din istorie! Energizer Power Max P18K Pop

Cel mai gros telefon din istorie! Energizer Power Max P18K Pop

Energizer Power Max P18K Pop este un telefon despre care am mai discutat recent, in acest articol. De data aceasta, il comentam putin si nu neaparat sa discutam iarasi despre specificatiile sale tehnice, stim ca are Helio P70, asta inseamna ca este un smartphone puternic.

Cel mai gros telefon din istorie! Energizer Power Max P18K Pop

Insa, cum sa folosesti un astfel de telefon, cum sa-l pui in buzunarul pantalonilor sau cum sa-l tii la ureche? Ce se intampla daca-ti scapa pe picioare? Pretul este de 600 de euro si nu prea gasesti detalii legate de greutatea lui, probabil ca are multe sute de grame. Nu exista in acest sens un anunt oficial, cu toate ca telefonul este prezent zilele acestea la MWC 2019.

Pare a fi mai mult un acumulator portabil, peste care producatorul a aplicat un display mare, 6.2″. Dar, uitat-va putin la pozele de mai jos si trageti singuri o concluzie:

Cel mai gros telefon din istorie! Energizer Power Max P18K Pop Cel mai gros telefon din istorie! Energizer Power Max P18K Pop Cel mai gros telefon din istorie! Energizer Power Max P18K Pop Cel mai gros telefon din istorie! Energizer Power Max P18K Pop Cel mai gros telefon din istorie! Energizer Power Max P18K Pop Cel mai gros telefon din istorie! Energizer Power Max P18K Pop Cel mai gros telefon din istorie! Energizer Power Max P18K Pop

Cu greu ne putem da seama ce a vrut producatorul sa faca, cert este ca a iesit un telefon mobil destul de bun, unul ce doboara multe recorduri dar foarte greu de folosit. Poate este pentru cei ce fac expeditii pe munte si nu au priza, pentru cei ce vor sa se mute in padure sau alte scenarii de acest gen.

Energizer Power Max P18K Pop rezista aproape 2 luni de zile in mod stand-by si aproape 100 de ore in convorbiri telefonice iar daca sunteti pasionati de filme, trebuie sa stiti ca va puteti uita linistiti la serialul preferat, 2 zile, fara intrerupere. In plus, exista si doua camere motorizate, le-ati vazut in pozele de mai sus.

Ramane de vazut daca va avea succes si carei categorii se adreseaza!? Este de admirat efortul celor de la Energizer, dar parca este prea mult.

sursa foto